Перейти до вмісту

DOOMatik

Москвичеводи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про DOOMatik

  • День народження 26.10.89

Converted

  • Авто
    Москвич 2141
  • Год выпуска авто
    1989
  • Откуда
    Львів
  • защита от ботов
    3751-3897-54-91

Відвідувачі профілю

2 644 перегляди профілю

DOOMatik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутація

  1. DOOMatik

    Стуки з головки блоку

    Дякую за поради. Буду дивитися розпредвал і зазори клапанів, тільки знайду когось хто в цьому розуміється. Є на гаражах один дядько який має 40-ий мос і мотор свій перебирав колись через день,(йому це тіпа як два пальці об....) але щось він в нього не дуже працює. Як його знайду буду робити. Мотор 1.5 УЗАМ. Заливав в нього 15В40 (масло міняв часто, оскільки їздив не багато а за той час встиг 2 рази зачепити піддон і приходилось його знімати клеїти і лити нове). Тобто заміна масла вирішила проблему? Отмывать все сопли - это как понимать?
  2. DOOMatik

    Стуки з головки блоку

    Сьогодні заводив, робив як ти казав: прогрів, скинув підсос і на ХХ витягував дроти по одному. Змін в роботі не почув або майже не почув, мотор трошки гірше працював, коли давав газу то ним трохи кидало на початку. Ще дещо забув додати - мотор працює не дуже рівномірно ще через те що погано виставлене запалювання, але сьогодні на робочому відпустив трамблєр і крутив в різні боки. Коли за год.стрілкою ставало набагато гірше (майже глохнув) а якщо проти год.стр. обороти піднімалися і аж потім майже глохнув. Коли крутив стук не мінявся і не зникав, і чесно кажучи йому якось було по**** чи 5град вліво чи вправо.(може просто на слух не сприйняв) Вот звук, за погану якість сорі. SM_A0008.mp3
  3. DOOMatik

    Стуки з головки блоку

    Всім здоров! В мене також є стуки в районі 3-4 циліндра. Стуки глухі, є на холодному і гарячому моторі, вони однакові на ХХ і коли даєш газу, їх частота відповідно до оборотів. Додаткова інформ.: патрубок до ВУТ знімав і закривав дирку на колекторі пальцем - звук ставав слабшим але був далі; раз коли викручував свічки(позичені на деякий час) помітив що свічка в 4ц. чиста а в інших чорні; тиск масла не знаю; трамблєр новий, свічки NGK BPR7ES нові. З чого почати? Куди дивитися щоб визначити що це? Буду вдячний за будь-яку допомогу!
  4. Всім привіт. Мосік в мене перша машина.
×
×
  • Створити...