waxabid Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 на недельку может больше со всеми удобствами ))) предложения сюда или в лс или т 0678331717 Владимир Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NAPASYAN Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 Хах, я недалеко от лыбедской живу))) Вот только с жильем помочь не могу((( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 11 вересня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 )))) и я чуть чуть пожыву я знаю что ето бесполезно спрашывать здесь но всёже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Zazik Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 а чего именно там? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 11 вересня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 а чего именно там? что б до работы не ездить ))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Евгенич Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 сам жить будешь или нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 11 вересня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 [quote name= .' timestamp='1347397607' post='265266] сам жить будешь или нет а тебе ето зачем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Евгенич Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 есть у кого спросить, но задешево притонов нету Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 11 вересня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 мне притонов не нужно квартиру без хозяев в норм сост мне притонов не нужно квартиру без хозяев в норм сост посуточно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 мне притонов не нужно мы и сами устоим))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
waxabid Опубліковано: 12 вересня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2012 мы и сами устоим))) ненужно их устраивать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз