pasha21404 Опубліковано: 11 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2012 Здраствуйте Москвичеводы.Подскажите пожалуйста пригнали машину на разборку а там мотор отличнеший вот я его и купил ,вот только думаю глупа сделал что на холодную залил масло в цилиндры. Мотор уже простоял 2 или 3 года уровень масла вроде немного поднялся . Так вот хочу узнать стоит ли делать переконсервацию и подскажите как ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pasha21404 Опубліковано: 12 квітня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 12 квітня 2012 Граждане Москвичеводы поделитесь своим мнением интересно знать . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 13 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 квітня 2012 Ну как сказать, смотря сколько огн будет стоять, но переконсервацию надо біло делать по книге - с распускаением коромысел и клапанных пружин и т.д. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pasha21404 Опубліковано: 13 квітня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 13 квітня 2012 Грин клапана розпушены и цепи тоже . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз