Перейти до вмісту

Коротить?


Recommended Posts

Почалося це вже давніше трошки коли в мене перший раз пропало світло фар вночі, добре що дорога була освічена то доїхав нормально!! Виявилося що мені розплавило верхній включатель, бо в мене ще на нозі переключається(Напевно то ше ранній ІЖ), мав такий самий поміняв, то вистарчило хвилин на 7 їзди з фарами, то саме!!!! Поставив я собі гітару від 2140 на 3 ричага, працювало нормально, тільки ніяк не міг видзвонити верхнє положення ричага(габарит), суть не в тому, тої гітари стало вже довше_-десь на тиждень :) . Тепер їжджу з ближнім включеним на пряму, і почали датчики темпераури і бунзину "хандрити" бо треба запалення разів 5 виключити включи що запрацювали, і то не завжди, просто заводиш їдеш а вони якби було виключене запалення!! може підскажете де шукати!! Буду дуже вдячний!!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

По-перше, треба перевірити контакти на замку запалювання - можливо вони підгорівші і настав час міняти/чистити контактну групу. По-друге, перевірити надійність контактів на амперметрі. По-третє, бажано встановити силові реле для світла фар, і по можливості для приладів що працюють при ввімкненому запаленні. Це тягне за собою деяку модернізацію системи електрики, зате шансів на такі "глюки" і попалений замок набагато менше.

Коротке замикання теж треба перевірити

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Замок запалювання в мене новий, купив десь пів року тому, він цілий то точно, та і виключателі в мене погоріли ще до того як я його купив!! Реле давно хотів поставити але все ніяк руки не доходять, а контакти на амперметрі треба буде провірити!! А як провірити коротке замикання?? Продзвонювати кожен дріт на масу чи як?? Був би в мене блок запобіжників, може і приблизно і знав де шукати, а в мене тільки три запобіжники під капотом!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...