Перейти до вмісту

myshko52

Москвичеводи
  • Публікації

    88
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача myshko52

  1. А можна трішки докладніше, які переробки ? Я б завтра купив і поставив!
  2. Правильно, в мене так і було, але в верхньому положенні габарит не світив, і я його не міг видзвонити тому і питаю чи так воно чи не так!! Може і є, може погану шукав, але таки не знайшов!! Не знаю, на базарі самі продавці говорять шо то всьо г*вно і більше ніж 1-2 дні гарантії не дають!!!
  3. Допоможіть будьласка розібратися з світлом!! Дайте хтось, якщо можна, схемку для підключення реле на фари, і як мені розібратися з підрульовою гітарою на три ричага? Проблема в наступному: не можу видзвонити положення габаритів(як їх включити) вони мали би бути включеними при верхньому положенні ричага, чи верхнє положення то викл. повністю фари???? А реле хочу ставити тому, що після заміни лампочок на потужніші, два рідних включателя фар пішло спати,підрульова гітара(завтра піду брати нову) і звичайний виключатель 12в.!!!! І від чого можна поставити реле поворотів, бо кожних два тижні купляю нове(бочка на 3 контакти)?
  4. myshko52

    Коротить?

    Замок запалювання в мене новий, купив десь пів року тому, він цілий то точно, та і виключателі в мене погоріли ще до того як я його купив!! Реле давно хотів поставити але все ніяк руки не доходять, а контакти на амперметрі треба буде провірити!! А як провірити коротке замикання?? Продзвонювати кожен дріт на масу чи як?? Був би в мене блок запобіжників, може і приблизно і знав де шукати, а в мене тільки три запобіжники під капотом!!!
  5. Почалося це вже давніше трошки коли в мене перший раз пропало світло фар вночі, добре що дорога була освічена то доїхав нормально!! Виявилося що мені розплавило верхній включатель, бо в мене ще на нозі переключається(Напевно то ше ранній ІЖ), мав такий самий поміняв, то вистарчило хвилин на 7 їзди з фарами, то саме!!!! Поставив я собі гітару від 2140 на 3 ричага, працювало нормально, тільки ніяк не міг видзвонити верхнє положення ричага(габарит), суть не в тому, тої гітари стало вже довше_-десь на тиждень . Тепер їжджу з ближнім включеним на пряму, і почали датчики темпераури і бунзину "хандрити" бо треба запалення разів 5 виключити включи що запрацювали, і то не завжди, просто заводиш їдеш а вони якби було виключене запалення!! може підскажете де шукати!! Буду дуже вдячний!!
  6. Ок, дякую, як куплю-відпишуся!!!
  7. Піду в суботу на базар, буду шукати!! Дякую за пораду!
  8. Напевно, Треба буде поставити нормальну контактну групу, гарно виставити запалення і чекати кращих часів коли зможу купити БСЗ
  9. Точно не можу сказати, витягував фішки зі свічок коли заведена, то реагує на кожну, а сказати чи троять всі чи один якийсь циліндр не скажу!!
  10. БСЗ треба буде пошукати, а з настройкою запалювання я пробував але всеодно на максимальних оборотах троїть, і навіть час від часу глохне!
  11. Можна, великої проблеми з тим нема , але я трохи мучився поки попідганяв крила з фартухом до купи, бо брав Б/У і не в найкращому стані, але воно того варте, я задоволений!! Як він виглядав коли я його ще збирав : Ще питання: скільки в кого у містх коштує БСЗ, бо в мене в Дрогобичі десь приблизно до 1000 грн.? Ціна трохи кусається, зараз з фінансами скрутно, але хочеться!
  12. Мудохався я з тою машиною від вчорашнього вечора і аж до тепер, не міг завести копався, плювався , а іскри на головному катушки нема хоть вбий!!Всі знайомі в мене вже були і ніхто не знав шо з нею :( !Катушка робоча, конденсатор робочий все грає! Потім заліз я в трамблер натфельком позачищав контакти і вона завелася, але дуже паскудно робить, троїть, тяжко їде!! Може варто поміняти контактну групу повністю, але не знаю чи знайду нормальну бо рухомий контакт в мене вже міняний, а нерухомий старий! То вони сходять майже повністю, а коли ставлю обидва нові то сходяться вони трошеки хіба кінчиками!
  13. З бензиною ще не до кінця розібрався, але приблизно грішу на бензонасос, коли машина холодна то з нього , в стророну блока, бензнин пшикає! Як зі шприца, але коли машина прогріваєть то все гуд!! Не знаю, буду розбиратися! Питання в іншому, вона мені знов вчора зробила западло: мав їхати забрати двері а вона не завелеся, майже акумулятор посадив , бо вона в мене заводилася завжди з пів тика! Пробував іскру на головному катушки: є!! Розігнав її з гаража: не завелася, але іскра на головному пропала, де-не-де проскакує маленька ледь замітна іскра, грішу на конденсатор , зараз піду провіряти! Хтось може щось сказати з цього приводу? P.S. найшов старі фотки!!!
  14. То шо вона машина для багатих я зрозумі вже за пару тижнів після покупки )) А шо дає тепле повітря карбюратору? Я давно хотів поставити гофру туда, але мені постійно кажуть шо воно впринципі не потрібно!!! Колодка це як варіант. бо накат в неї слабенький.
  15. Знаю класну загадку: їздив сьогодні до карбюраторщика бо жре вона 20 літрів бензину, він подивився і каже , що карб ідеал свічки чистесенькі як сльоза, компресія 9,5 8,5 8,5 8,0, бензобак цілий, бензопровід цілий!! Все працює!! Запитання: якого х*я вона так жре ту бензину, я вже пару місяців не можу їй раду дати і ніхто не знає в чому причина!!!
  16. myshko52

    Вакуумник от ВАЗ 2103

    А таке питання: є вакуум в зборі з ГТЦ від опель вектра А, чи підійде він і що робити з лишніми отворами, в мене ж спереду барабани а там диски?
  17. Тепер мій мосік пішов на рекорд 26л./100 км. правда класно!? Але ше немав часу зїздити до моториста бо зранку до ночі на роботі, а машина в гаражі стоїть. Одне знаю: викручував свічки на всіх такий добрий нагар, вроді запалення не дуже добре виставлене, але щоб воно давало такий ефект ??? Вже не знаю що робити, вже не маю сили до тої машини,
  18. Поломка усунена!! Зняв я коробку і побачив що на корзині зчеплення обламало один листок, тому і не було повного рівномірного вижиму!!!! Купив другу корзину, і все працює!!
  19. Вижимний стоїть з підшипником! Сцепление не вскривав, яким боком диск зчеплення має бути знаю бо 20 раз змімав! Все почалося після тижневого простою, перестали включатися передачі , я під машину - потік робочий. Перебрав, нічого не дало, а до того всьо було добре!!!
  20. шток вижимного підшипника ходить до упора, вижим повний воздух весь спустив! жидкість не підтікає ніде! Циліндрик в куполі заштопорив!! Але от якщо вижим повний всеодно щось не дає включити передачу. Питання що???
  21. Хлопці допоможіть будьласка, бо вже не знаю що робити! Не було грошей на бензин, машина стояла тиждень в гаражі, а вчора заправився і виїхав то перестали нормально включатися передачі! Таке враження шо не хватає сантиметра вижиму педалі щеплення. Я під машуну - потіки робочий циліндр! Сьогодні купив повний рем.комплект, перебрав, прокачав - то саме. Дві години я сидів під машиною, разів 10 по новому прокачував зчеплення - ефект, як то кажуть 0!!!! Регульований шток на робочому циліндрі викрутив настільки, що ще трошки і злетить з різьби - ефект 0! Порадьте щось будьласка, бо вже не знаю що робити. Можу купити новий циліндрик, але якщо нічого не дасть то 50-70 гривень піде на вітер , а для мене то не так уже і мало!!!!!!!!!1
  22. Хлопци. допоможіть!!! Підходить зима і я вирішив що не буду зимові тапки а поставлю машину і вкладу ті гроші в мотор і рульове! Але я не знаю з чого почати, та й торохи боюся пхатися до мотора бо знаю зі свого життєвого досвіду шо можу розібрати і не зібрати. Так вот, до чого я веду мені здається (повторюю здається ), що він не їде так як мав би їхати, трошки вяло. Начитався я на форумі багато про всякі полегшені шатуни, маховик і т.д. , та думаю мені то не грозить!!! Може порадите як покращити, як то кажуть, потребительские качества мотора або пыдскажете якийсь мануал типу "Мотор москвич для чайников" наперед вдячний!!!!!!!
  23. Так мені якраз треба шоб я міг по колу розвернутись, бо машина великий круг робить,а як то регулювати я не знаю, а крила в нас нові по 250!!!
  24. Не знаю, але чомусь мені дуже захотілося таку морду! От подобається мені решітка радіатора 2140 хоть вбий, от стрілило мені шось в голову і хоть розірвуся мушу зробити!!!Така вже в мене натура. гг)))))) В планах ше багато чого: поки нема крил треба перебрати передок, шарові ше добрі, а сайлентблоків як такив вже практично не існує!!! Ще таке питання, хто знає як регулювати кількість обертів руля бо в мене дуже великий радіус повороту машини. Руль до упора робить десь 3-3.5 обороти?
  25. Так приблизно має виглядати морда, ще потрібно купити крила!!!
×
×
  • Створити...