Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ПРИВІТ всім , МЕНЕ звуть РОМА, мне 16 лет я толька начал історію свого авто гаража, спочатку був у мене заз 968м, але він був гнилий і я вирішив купити москвича. І ось він у мене я його купив за 5000гр. Оформив на генералку на 3 года з правом на продажу, можу ще продовжити генералку без власника. Коли я його перший Раз побачив то здалось що він дуже агромний но потім все ОК. В ПЛАНАХ 1) почистити 2) Прогрунтувати 3) Просмолити 4) поставити дзеркала від 2108 І я буду тримати в машину в рарететі 000) тюнінгу. Но як дивно для всіх взрослих, на мої роки я воджу добре,А навчивсь авто майстерству після того як перебрав заз він у мене стояв 25 років не на ходу но я все замутив сам . І тепер вирішив купити москвича ось така історія фото поже будуть . О до речі і ніякої агрисивної їзди но тільки в тих випадках коли щось вигукнуть в мою сторну про моє авто . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Евгенич Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Вітаю! SLів тут не вистачае! Чекаємо на фото. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ось як ы обыцяв Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 крило не я погнув не переживайте а менулий хазяън сказав що вын як був на рибалцы ы машину не поставив на ручник. як вын так мыг Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
падлец Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 отличный слник!и кузовок вроде впорядке!(крыло не всчет)удачи с ним! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 да спасыб у выторок чи у пятницю крило буде готове, Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Евгенич Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 красавец. все родное. а на спинке заднего сиденья чехол? сколько он проехал? крышка бака даже не царапаная... р.с. напиши в профиле свой город. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 17 000КМ набыгав мены дуже подобаэться чехли новы тому що на них вчасно поклали ще одны чохли, як я його купив минуло 5 дныв сьогодны оформив страховку, а чохи снняв прати дай ы взагальному устроъв генеральну уборку машини. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Евгенич Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 17 000 считай что ты его с завода купил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Він був у гаражному збиріганні . Но хазяін казав що він після першого ремонту мотора а чому він його мутив сам не знаю він 1982 року випуску Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 поможи пліз у мене ручник не пахає як натягнути можна і чи це сложно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ні це не сложно... залазиш під машину і крутиш гайки тросу ручника допоки не натягнеш якщо різьби на кінці тросу не буде хватати - підкладуеш шайби... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Спасіб просто я дзвонив до майстра який казав що дуже тяжко натянути ручнік не наю чому він так сказав. Це мені казали так замутити више стояче керівництво тіпа казали що я сам не замучу но з вами я все замучу. О сьгодні я побіг на авто ринок і купив Ваз 2108_9 дзеркала потом фото. зараз вирушаю установлювати на стоянуку. Дав 55гр Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
koza-nostra Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Такие авто,в таком состоянии-редкость!Считай тебе крупно повезло!!!! Но я думаю виложу общую просьбу от всех соклубников-не спеши писать сообщения !Тут нет смысла в их количестве !Просто перед тем как отправить сообщение-внимательно его перечитай -и по возможности убрать много нелепых ошибок в тексте.Ато машина на все 100 ,планы на нее тож не плохие (отсутствие "тюнинха"),но читать гараж немного неприятно !Тебе ж не 5 лет !!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ПЕРЕД ВСІМА ВИБАЧАЮСЬ ЗА ПИСЬМО ЦЕ САМЕ ГІРШЕ В МОеМУ Житті Це НЕ тількм вИ гоВОРЕТЕ. !!!!!!!?!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
koza-nostra Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 оффтоп..... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Привіт !!!!! Всем Я поставив дзеркала від ваз дивитись , і кажіть красота чи ні . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ВОД фОто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Walter Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 прикольно смотрится, только болты прикрыть бы чем-то... а так классный машин!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 я їх вимащу мастійкою чорною є така спеціальна для того щоб болти не покривались іржею і т.д і вона чорного кольору.! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 народ Оцініть як крило замутив по 12 бальні системі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 НУ КАК МНЕ очент нравыца моя РОБОТА 4 чеса мутив Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
падлец Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 кантик подровняеш и можно красить! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 знаю нада даделать просто устал що ппц Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
koza-nostra Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ты учти ,то что ты залепил яму-это только начало работы ....а вот самый напряг-выводить...чуть там шпаклянул...опять затирать ...берёш линейку-смотриш как и что ...и опять шпаклевать и затирать...и так оооооочень долго ....да и советую пользоватся какин нить балоном с краской -для проявки...потому как посмотриш-вроде очень хорошо ...начинаеш грунтовать и входиш в шок-сколько там еще недоделок ...ну а в общем удачи))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз