dnc Опубліковано: 28 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 разместите пожалуйста эту объяву ( у меня не получается зарегистрироватся ) продам документы на заз 968м , красный , 1988 г.в , номера типа : АI...АВ регистрация Киевская обл. 300 грн 0988771340 Давид Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 28 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 документы номерные или б\н? табличка есть? сами номера есть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dnc Опубліковано: 28 грудня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 номерной , но таблички и номеров нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
katuha Опубліковано: 28 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 размещу. только паспорт? панели номерной нема? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dnc Опубліковано: 28 грудня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 грудня 2011 нет панели и номеров к сожалению не уберег Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
petertuning Опубліковано: 29 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2011 я думаю ценности этих доков ноль...если бы номера и доверка. тогда можно просить 500 грни полгода-год продавать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dnc Опубліковано: 29 грудня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2011 petertuning ну почему ноль ... номера сделать не проблема Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
petertuning Опубліковано: 29 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2011 сделай мне парочку...я серьезно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dnc Опубліковано: 29 грудня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2011 я както на рабочей машине прое*ал задний номер , если официально нужно было писать заяву но случайно нашел в буче на авторынке точку где делают номера , сдал копию техпаспорта и сделали номер , за 200грн вроде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Romm Опубліковано: 29 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2011 Стоимость дубликатов номеров будет больше чем другой нормальный пакет документов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз