GreenMile Опубліковано: 14 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 жовтня 2011 Ищется видеокассета VHS-C, она же "маленькая кассета для видеокамеры", для аналоговй видеокамеры, которую можно смотреть через переходник в обычном видике, может у кого валяется без дела? Приму в дар/ обменяю на пиво/ ваш вариант Не путать с mini DV. Выглядит так: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yura_M412 Опубліковано: 14 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 жовтня 2011 У меня в шкафу вродь такая валялась. Буду на квартире посмотрю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
viktori13 Опубліковано: 14 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 жовтня 2011 Если не срочно, на встречу привезу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 15 жовтня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 жовтня 2011 Не срочно, так что подождём У меня в шкафу вродь такая валялась. Буду на квартире посмотрю. Ага, посмотри плиз, лишней не будет думаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Yura_M412 Опубліковано: 15 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 жовтня 2011 Ага, посмотри плиз, лишней не будет думаю Гуд Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Буровик Опубліковано: 7 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 березня 2012 Нашел? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 7 березня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 березня 2012 Да, кассета найдена, больше не актулаьно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Буровик Опубліковано: 7 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 березня 2012 Ну ладно....надо будет - говори. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз