prokuror7 Опубліковано: 23 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2011 Привет всем. Такой вот полтергейст у меня: ТРОИТ, свечи, провода, трамблер заменены на заведомо рабочие - те же яйца [img alt=]http://forum.azlk-team.ru/Smileys/phpbb/s_sad.gif[/img] - первый цилиндр - не работает [img alt=>]http://forum.azlk-team.ru/Smileys/phpbb/s_angry.gif[/img] Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 23 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2011 а, в первом цилиндре компрессия присутствует? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
prokuror7 Опубліковано: 24 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2011 в первом - 9 , а в остальных 9,5 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 24 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2011 на сколько я помню минимально допустимая 10 должна быть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ddd3 Опубліковано: 24 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2011 на сколько я помню минимально допустимая 10 должна быть. И на 7-ми будет ездить... По теме. Если свечи, провода и тд. в норме, может прокладка под впускным коллектором возле 1-го цилиндра. Свеча черная/нагар в смысле/? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
w_fish Опубліковано: 24 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2011 бывает если катушка выдает слабую искру она не пробивает, по моему осталось только катушку смотреть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 24 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2011 У меня не работал 3 цилиндр, отрегулировал клапана вот совсем недавно, но результат уже заметен, позже гляну на свечи. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
prokuror7 Опубліковано: 24 липня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2011 мне тоже один добрый человек посоветовал отрегулировать клапана, дело в том, что при натяжке цепи и большой выработке ГРМ в блоке может меняться зазор, а еще он сказал, что из-за плохого масла может дымить сапун Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ddd3 Опубліковано: 24 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2011 Если бы разница была в 3 единицы, между первым и остальными цилиндрами, то можно и клапанами заняться, а 0.5 не есть причина троения. В смысле такая разница в компрессии не будет давать тряску. По нагару, Ты так и не ответил, а это не мало важный факт. Может тупо карб. льет или воздух сосет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
МишаняTKM Опубліковано: 24 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2011 * Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scor.p Опубліковано: 24 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2011 а троит стабильно? или под нагрузкой? или на ХХ? что происходит если вытянуть подсос? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Shurik Опубліковано: 24 липня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2011 на сколько я помню минимально допустимая 10 должна быть. Десять не десять, а в мене у всіх по 8 і не троїть, правда не так добре тягне, а причин може бути багато: карб, свічки ВВ провода, трампльор, катушка. Але було б добре якби ти написав коли почала саме троїти, і при яких обставинах ( ну там замінив щось чи заправився на якійсь АЗС) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
sovami Опубліковано: 20 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2011 троит на холостых, а при нагрузке данное явление проходит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вованич Опубліковано: 20 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2011 Скорей всего клапана пропускают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз