pasha21404 Опубліковано: 24 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 червня 2011 Здраствуйте откликнетесь пожалуйста кто живёт в пгт. Яготин (киевской обл.) .Просто напросто у вас в Яготине живёт врач фитотерапевт Товстуха по улице Гирича .Я сам из Запорожья ,на этой неделе я ездил к нему за лекарствами ,но этого всего лиш хватит на 3 месяца .Если кто б мог бы конечно же недалеко проживающий пересылать с Яготина в Запорожье этого лекаря лекарства ,конечно же не за спасибо. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SergefanAMI Опубліковано: 24 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 червня 2011 ех... помог бы, а так я почти в ста км. от Яготина.... я у знакомых спрошу, вроде родня от туда тянется... отпишусь тогда.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
pasha21404 Опубліковано: 24 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 червня 2011 Спасибо SergefanAMI Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mikolay Опубліковано: 24 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 червня 2011 Здравствуйте. Если никого не найдется, то меня на крайняк можете иметь ввиду. (живу в 40 км. от пгт. Яготин) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз