Taurus Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Москвичеводы подскажите плиз. Вот для наглядности набросал . Вопрос состоит втом чтобы убрать зазор в 2мм. или он никак невредит??? Если я начну докручивать пойдет резина с фтулкой в сайленте(неразрезной) набудет ему гаплык через №...е кол-во км. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GreenMile Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Навредит. Надо сдвинуть оба сайлента внутрь в обойме рычага на 2 мм. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DAHAKA Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 да нужно сдвигать однозначно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Taurus Опубліковано: 24 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Навредит. Надо сдвинуть оба сайлента внутрь в обойме рычага на 2 мм. спс буду исправлять.Вот кок маленькая проблема я уже все собрал и первые 100 км. проехал Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз