Александр 1 Опубліковано: 9 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 травня 2011 Что делать с техосмотром? Надо проходить ,а стоит ли не знаю.Вдруг отменят? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 9 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 травня 2011 Пользуйся поиском ,есть соответсвуюшяя тема Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр 1 Опубліковано: 9 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 9 травня 2011 Так мне в Херсоне надо! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 9 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 травня 2011 Страна одна,я сосед ,шо у нас то и у вас,и в Киеве одинаково, подожди чюток ,я тоже жду результата Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Viper70 Опубліковано: 9 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 травня 2011 Если можно ждать - жди! Если уже пора и очень нужно ездить - тогда проходи! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Валік Опубліковано: 9 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 травня 2011 А до коли то чекати? Я не спішу, але хочиться покататись Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 10 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 травня 2011 вроде должны отменить Техосмотр,но вот когда Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 10 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 травня 2011 Автор!!! 1. пользуйся поиском, тем достаточно. 2. допустил нарушения правил форума в названии темы. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts