AndroiD Опубліковано: 15 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2011 с начало застучала крестовина по пути в магазин, через 5 мин пошла вибрация это понятно жопа крестовине, не доехал до магазина побоялся. Развернулся поехал домой. По пути домой пощел скрип резины, очень похож на скрип рессор но этот скрип громче и прерывистый, прерывается скрип пропорционально вращению колеса (откуда я не разобрал, кажись сзади или посередине) к крестовине я думаю отношение не имеет. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
FG Опубліковано: 15 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2011 Возможно крестовина или подшипник полуоси. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 15 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2011 Тут на яму вдвоем.... Чтоб кто-то под машиной был) А ты тихонько вперед-назад покатайся. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pashka Опубліковано: 15 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2011 я тоже к этому склоняюсь подшипник полуоси . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
hitman47 Опубліковано: 15 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2011 если резины то чтото с дифф Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AndroiD Опубліковано: 15 квітня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 квітня 2011 спасибо за подсказку. буду искать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 16 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2011 похожая история уже была у меня,вскрытие показало накрылся дифференцыал,а точьнее ось сателитов Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз