Pomi4 Опубліковано: 22 жовтня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 22 жовтня 2017 Підкажіть, як зорієнтувати поршня в моторі. Одна позначка на днищі поршня, друга на юбці , показує в іншу сторону. Як правильно скласти поршня з шатунами не знаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ромчик Опубліковано: 22 жовтня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 22 жовтня 2017 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон 2125 Опубліковано: 22 жовтня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 22 жовтня 2017 стрелка на днище поршня должна смотреть на радиатор, точка на шатуне и метка на крышке должна смотреть тоже вперед, если стрелка на боку, то в сторону выпуска Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ромчик Опубліковано: 22 жовтня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 22 жовтня 2017 11 минуту назад, Pomi4 сказал: Підкажіть, як зорієнтувати поршня в моторі. Одна позначка на днищі поршня, друга на юбці , показує в іншу сторону. Як правильно скласти поршня з шатунами не знаю. Глянь в эту тему, там можно штангельциркулем помахать))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pomi4 Опубліковано: 22 жовтня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 жовтня 2017 Воно то так, в мене цікавий випадок. На поршні дві мітки, і показують в протилежні напрямки, на фото в першому пості видно. візьму на роботі поміряю штангелем. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз