ZTVR Опубліковано: 11 жовтня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2017 Поясніть будьласка різницю задні арок иж 2715 бувають а бувають такі Різні роки випуску? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SANYOK Опубліковано: 11 жовтня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2017 У ранніх машин арки прямокутні, у пізніх-круглі.Точно не знаю,але думаю що десь з 81 року арки зробили круглими. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
McPherson Опубліковано: 11 жовтня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2017 а на каблуках після 97 року випуску, арки від легкового, ось такі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ZTVR Опубліковано: 11 жовтня 2017 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 жовтня 2017 шукаю собі 2715, мене більше цікавить хороший кузов но чомусь всі що я бачив потрібно варити, дуже смущає гниль задніх лонжеронів, тому поцікавився арками Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз