Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 з живим кузовом мені не по карману я вже думав над цею пропозицією Ну тогда даже не начинай!Запчасти обойдуться намного дороже чем мось с живим кузовом! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Poll Rat Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Передовой мировой опыт показывает, что старшему поколению, сколько ни сделаешь, всё мало)) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 таке як салон поварити то я маю метал задні крила дали нові нехватає передніх дверей і зад а фартух????впереди а что бы его технически сделать???а чо передня дверь так от кузова торчит???ПРОСТО ОТКРЫТА?иЛИ КУЗОВ ПОВЕДЕН? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Ну тут или-или. Принять решение и действовать соответственно. В принципе все можно отремонтировать, и этот автомобиль тоже. Вопрос надо ли??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 КУЗОВ ПОВЕДЕН! він битий з усіх кутів Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Дело прнципа, дорогу осилит идущий. Если есть сили и желание поборотся, удачи. Финансы... сколько у меня ушло не считаю даже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 КУЗОВ ПОВЕДЕН! він битий з усіх кутів Тогда друг без кузова не обойться,или стапель,ну ростянуть его на стапеле будет стойть....Кароче соберай около 1000=1500 грн и шурши по гаражам может какойто и подцепиш с болие мение живим кузовом ну или хотяб не поведеным! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Дело прнципа, дорогу осилит идущий. Если есть сили и желание поборотся, удачи. Финансы... сколько у меня ушло не считаю даже. У меня такой вопрос!У тебя кузов поведен был????нет а тут да!Тут ты за... его делать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Поведен, а то у меня жесткость кузова нарушена. При ударе двери позаклинивало, лонжерон скрутило.Он и сейчас с отклонениями. Видно зазор между крылом и дверью. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 фото відповідь чого дверка задня незакривається до кінця Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Поведен, а то у меня жесткость кузова нарушена. При ударе двери позаклинивало, лонжерон скрутило.Он и сейчас с отклонениями. Видно зазор между крылом и дверью. да?незнал.Ну мое не стойт он тех сил проше взять другой кузов и его подварить...НуМоему в этом плане повезло больше!Спасибо деду что он будку на него приколхозил!Когда в кювет моя пошла так она на будке и куверкалась т.е до криши не достало!тоесть токо борта помяло все селовые елементы в норме,ну потом благополучно выровнята и бегает а ну да ищо лобовое об пенек розбили и все....Так што хозяйн бери другой кузов! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 С виду живых мест мало, может я ошибаюсь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Так что в кузове ушло порог???Что передня дверь матом стойт? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 С виду живых мест мало, может я ошибаюсь. Точне их вообще нет! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 у нас важко найти моську за такі гроші "1000-1500 грн" та ще до того всього з живим кузовом точніше взагалі нереально! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 ахахах)) Навание "Кацап" ыыы Слава Україні!!! Героям Слава!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Друже якщо казати на чистоту... То моя тобі порада краще здай його на метал, та на віручені гроші купи щось більш меньш у кращому стані! А на іншій машині вже покажи татові що ти не "невдаха"! Просто навіть по фото видно що він у ЖАХЛИВОМУ стані.... У ньго навіть місць живих немає... Але це тільки моя думка. Рішення тількі за тобою! Якщо ти впевнений у своїх силах та можливостях то немає нічого неможливого!! Але бери одразу у розрахунок що грошей тобі доведеться викласти дуже багато!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 http://avtobazar.ua/moskvich-412-kiev-1-583323-1.html вот к примеру если еще не купили. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Да довольно не плохой вариант за 2 тыс! Было бы отлично! Но я так понял парень хочет показать что он что то может и собираеться делать этого... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 я найшов дишевше ) http://avtobazar.ua/moskvich-412-donetsk-1-309935-1.html Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Logvin Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 Да довольно не плохой вариант за 2 тыс! Было бы отлично! Но я так понял парень хочет показать что он что то может и собираеться делать этого... Ну есле хочеш что то доказать возьми притяни такойже только с болие живим кузовом!Я понял в его москвичне двиг живой!И с двух сделать один и доказать что он тоже кое что может!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 ну по словам да, двиг норм... Только радиатора я там не заметил)) Ну да лучший вариант был бы собрать одного из двух если уж так хочеться ему) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RoCkY Опубліковано: 5 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 я найшов дишевше ) http://avtobazar.ua/moskvich-412-donetsk-1-309935-1.html Та это утка какая то! не ведись Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 радіатор є що до мотора і салона ходова всьо є просто багато чого я познімав тимчасово Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ігор Опубліковано: 5 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 лютого 2011 я найшов дишевше ) http://avtobazar.ua/moskvich-412-donetsk-1-309935-1.html Та это утка какая то! не ведись це і ослу понятно но всьотаки ціна знали що покласти Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз