Blues Опубліковано: 29 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2016 Привет комрады, скажите у кого то есть на примете контора которая может восстановить шлицевое соединение карданного вала? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 29 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2016 Ну, фото б желательного пациента. Но я знаю, что можно (можите забанить) и обычным отрезным на болгарке восстановить! Как делают квадрики/трактора на москвичевских полуосях... пс. когда базу укорачивают!... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 29 серпня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2016 Я как бы за установку с ремонтного комплекта мой выглядит примерно так же Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 29 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2016 С чего это???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 29 серпня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2016 с внедорожника Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Антон 2125 Опубліковано: 29 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 серпня 2016 интересно, а мой не подойдет? а то валяется в гараже без дела Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 30 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2016 отдать на завод по карданам-вварят новое шлицевое,отбалансируют. завод есть в Херсоне Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blues Опубліковано: 30 серпня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2016 А контакты есть, хочу узнать сколько стоит а то не нравится мне вибрация после 100 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 30 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2016 с Херсонцами свяжись.у меня нет контактов-но знаю люди возили туда-понравилось Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Dr0N412 Опубліковано: 30 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2016 В Харькове есть контора, только они за саму балансиловку загнул 500грн. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Alex_Dp Опубліковано: 30 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2016 http://www.remkardan.kiev.ua/?gclid=CJaJ4Iu_6c4CFer0cgodSpoIVg Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз