Kirik Опубліковано: 28 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 28 червня 2016 Усім првіт, прикупив я собі москалика 412, шукаю карбюраторщика який би міг це все настроїти, карбюратор рідний К126Н Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dima-kharkov Опубліковано: 28 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 28 червня 2016 Имхо лучшая настройка к126, это установка солекса(или хотя бы озона) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Kirik Опубліковано: 28 червня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 червня 2016 Имхо лучшая настройка к126, это установка солекса(или хотя бы озона) я хочу сток оставить, на крайняк, если никого не найду, то буду что то кулубничать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Densenko Опубліковано: 30 серпня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 30 серпня 2016 я хочу сток оставить, на крайняк, если никого не найду, то буду что то кулубничать станція швидкої допомоги на Київській. Карбюраторщика звуть Володя. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Nazik_TR Опубліковано: 29 вересня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 29 вересня 2017 Якщо тема актуальна. Ремонтував карбюратор мені один чоловік на ім'я Андрій, на вулиці Білогорща, зразу зліва (якщо їхати з Левандівки) гаражний кооператив там 2 ряд він має свою майстерню. Проблема: в мене не відкривалась заслонка в 2 камері він зразу оприділив причину(якщо комусь цікаво важіль впирався в впускний колектор, і треба було докупити спеціальну ебонітову підставку бо в мене "Солекс" від ВАЗ 2108, та переставити пружину ). Зробив все рівно, нічого переробляти не прийшлось. Бачив, що він також ремонтує мотоцикли та бензопили ( може комусь буде при нагоді). Залишу номер : 063-61-69-115. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 19 жовтня 2017 Скарга Поширити Опубліковано: 19 жовтня 2017 В нас на Львівській гілці будь - який коментар актуальний завжди. Приїжджай на зустріч. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз