YuraIF Опубліковано: 3 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2011 Відбулася перша зустріч Івано-Франківських москвічеводів Учасники:дубасян,Вєталь_IF,Maskal,Tinlaven,YuraIF Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
дубасян Опубліковано: 3 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2011 як тільки почне по-людськи фуричити нет скину фотки з свого хфотіка... а взвгалі."как здорово что все ми тут сегодня собрались!!!(с)" :blush: шкода шо не всі приїхали....думаю треба розмножуватись.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 3 січня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 січня 2011 Мені сподобалось ,було дуже приємно поспілкуватись з справжніми фанатами Думаю на наступний раз нас буде мінімум в 2 рази більше! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 4 січня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 4 січня 2011 Юрєц, фотки супер! Нас було мало, но ми всі були в "тєльняшках" Шкода, що москаликів було так мало, але ще все в перспективі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 7 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 березня 2011 Все когда то начиналось с малого. Скоро и в вашем городе будет много людей и машин на встречи съезжаться! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ВІктор Опубліковано: 24 червня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 червня 2012 коли наступна зустріч я б підїхав Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз