axel7770 Опубліковано: 30 грудня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2015 СРОЧНО !!!!!!Продам Москвич , авто полностью в рабочем состоянии все работает , двигатель после ремонта 6000км, поменяно масло , ходовая перебрана -новие опори , трапеция , поменяна балка , новые торм. , шланги , магистраль, задние торм, колодки и цилиндры, резина в хор, сост , свежая страховка до 16. 12. 2016, салон из 2140 Люкс , магнитола , фаркоп + запчасти .Авто находится в Черниговской области . Цена 10 000 грн ! Звонить по тел. 063-570-30-06 Саша Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 2 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 2 січня 2016 Флудить в барахолке запрещено. ещё увижу, будем раздавать баны Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axel7770 Опубліковано: 15 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2016 Извините ! Можете объяснить что я сделал не правильно ???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
космич Опубліковано: 16 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2016 Извините ! Можете объяснить что я сделал не правильно ???? у Вас всё отлично. Это я любителям поболтать ни о чём в барахолке. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
axel7770 Опубліковано: 17 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2016 Понятно ! Спасибо ! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз