Гість VadilA Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 вітаю всіх з першим снігом Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
KMP Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Всім привіт! З новим 2010 роком!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість EL_ANDY Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 З різдвом! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість jeremi Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 я зі Львова Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість EL_ANDY Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 То нас трохи є) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
KMP Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Привіт всім!Вот тестова версія Львівського форуму москвічеводів - http://www.moskvichclublviv.forumy.com.ua/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Kytjan Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я теж зі Львова.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DBF Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Ого блін а думали шо нас мало!! а назбиралось людей 10 то вже непогано треба обовязково зібратись і не покидати команду АЗЛК! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Shturman Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Я ТАКОЖ ЗІ ЛЬВОВА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
KMP Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Всім привіт!!!! 11 квітня буде зустріч. Правда місця ще не вибрали. Які буду пропозиції? П.С 6 чоловік вже є Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DEZzErT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Знаю МАРСЕЛЬ біля нового цуму популярна точка Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Xaim Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Привіт. Я також родом зі Львова, але тепер живу в Ужгороді Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість tishiki Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Привіт всім! Я теж зі Львова! Аська 122991842 мило tishiki@ukr.net. Є пропозиція 9 травня влаштувати сходку. Хта за - кооперуймося та домовляймося! Також запрошуєм в гості "гостей міста". Пишіть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DBF Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Можна я за! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Firebiker Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Всім здоров!!!!! Я зі Львова, і навіть з пСихова! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DEZzErT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Хайк вітаємо слідкуй за зустрічами і приїждай. ше десь мало бути посилання ( 2-га чи 3-тя сторінка цієї теми) на львівський форум, також заходь туди-теж зустрічі обговорюються. ....Проміняв ВАЗонок.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Firebiker Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 DEZzErT писал(а): Хайк вітаємо слідкуй за зустрічами і приїждай. ше десь мало бути посилання ( 2-га чи 3-тя сторінка цієї теми) на львівський форум, також заходь туди-теж зустрічі обговорюються.....Проміняв ВАЗонок.... Так проміняв!!!!! А що погано???? Були на те свої причини.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ы ОСЬ ДЛЯ ВАС НАРЕШТы БАдЬОРИЙ рОМА СО лЬВОВА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість DEZzErT Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Тоо Firebiker... та ні, навпаки я радий шо ти поповнив наші ряди Тоо Моська... Вітаємо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 спасыба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Firebiker Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Реальний наш форум Львівський москвичоводів: http://www.moskvichclublviv.forumy.com.ua/ Реєструйтеся!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 ок буду там і тут Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Macobley Опубліковано: 4 листопада 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 4 листопада 2010 народ що з нашим форумом не можу зайти даже не паше чогось Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
azlk Опубліковано: 8 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 лютого 2012 Бачу переписка тут не свіжа хтось є зі Львова і де ви всі переписуєтесь. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ412ИЭ Опубліковано: 9 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 9 лютого 2012 http://moskvich.lviv.ua/ це наш сайт, правда був створени недавно. Моська щось тебе нечути, ти де? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз