Перейти до вмісту

Xaim

Москвичеводи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Xaim

  • День народження 07.01.10

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнено і не відображатиметься іншим користувачам

Xaim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутація

  1. Xaim

    Великие Парусники

    В Венгрии начал выходить набор для сборки триплана фокер на радиоуправлении. Вот это тема. Хотя после автолегенд и ледникового периода меня выселят вместе с сыном.
  2. Xaim

    Моя перша ідея

    Вот это то что нужно. Мне бы если можно вырезать этот кусок от крыла до крыла и от лобовухи до места сварки под капотом. И нужен сам капот. Возможно ли это все и за сколько если да
  3. Xaim

    Моя перша ідея

    bogdan писал(а): http://auto.ria.ua/auto_moskvich_1946529.html Я бачив його в живу. Цікава машинка, але для мене дороговато.
  4. Xaim

    Моя перша ідея

    Дякую, але вже пізно. Він поїхав в Бережани. Я шукаю 401 і в кращому стані, так як я тільки початківець. А з Вами ми вже спілкувались на рахунок обміну 401 на 403 з Ужгорода.
  5. Xaim

    Моя перша ідея

    Купив Опель Олімпію 1938 року, було бажання зробити але коли все це вигрузив дома, це був жах, від Опеля не було приктично нічого. Незнайшовши гідного кузова, прийшлось продати. Одне що було цінне це документи кузов б/н, двиг б/н. Так він і пішов від мене через доки.
  6. Xaim

    М401 1953г.в. кофейный!

    400,401,403,407-t9830.html Тут є колеса 15 від 403. Поцікався, якщо хочеш
  7. Xaim

    Новости от ГАИ

    Мене цікавить питання такого плану.Чи правомірні дії інспектора ДАІ коли для виявлення порушення він сам порушує ПДР. а саме 1. на перехрестях доріг в межах розмітки 1.16.2, 1.16.3 2. коло пішохідних переходах ближче ніж 10 м в обидві сторони 3. на автобусних зупинках 4. коло ж/д переїздах 5. на проїжджій частині коли між машиною і розміткою 1.1 менше 3м 6. на тротуарах В більшості випадків вони не відходячи від своїх машин зупиняють інші машини які вимушені зупинятись з порушенням ПДД. Чи можна в такому випадку наполягати на те, що докази порушення здобуті з порушенням Закону не приймаються до уваги судом
  8. Xaim

    кто со Львова?!

    Привіт. Я також родом зі Львова, але тепер живу в Ужгороді
  9. Xaim

    Мой м 407.Зелененький..

    Нужна часть кузова вокруг воздухозаборника restavrator писал(а): Не,то был другой. Он был и з Днепра кажется,в светло зеленом металлике. Неплохой такой. З/Ч кое какие имеются конечно.А что нужно? Погляжу.
×
×
  • Створити...