Tinlaven Опубліковано: 5 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2011 Як щодо суботи на цьому тижні? чи неділі? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 5 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2011 Всім привіт! Треба вже зібратись полюбому!Думаю що на цей раз буде більше машин! (але я на ці вихідні буду на роботі ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 5 жовтня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 жовтня 2011 (але я на ці вихідні буду на роботі ) а я якраз вихідний субота-неділя і мабуть п*ятниця)))))))) пі.сі. коли наступні вихідні буду мати незнаю,бо нема кому мене за рульом заміняти. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 Якшо всім получається-то збирайтесь на ці вихідні без мене! (може ше шось придумаю ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 6 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 жовтня 2011 Ну так шо? Збираємось? На який день і на яку годину? Як раніше десь на 14.00? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AmaRettO Опубліковано: 7 жовтня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2011 Можна в неділю на 14:00. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 7 жовтня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 жовтня 2011 в неділю працюю може в суботу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 6 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 6 листопада 2011 Вітання всім, хто ще по станіславі стирає шини на 13-дюймових і не тільки колесах легендарного Москвича! Де ж ви всі подівалися? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 11 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2011 та то ти десь пропав тай не даєшся знати) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 14 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 листопада 2011 Я з Франківська й не виїздив... Активності наших на форумі не бачив... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 17 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 листопада 2011 я на форумі був і є,а ти ся не даєш знати,ми думали зібратись,а в той момент на форумі тобою і не пахло)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 18 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2011 та тут форум переїжджав на нову платформу і я довго сюди й не заходив... а ви коли збиралися? і чому таки не з"їхалися? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 18 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 листопада 2011 бо так і не надумали,та й збиратися 3 людям немає сенсу,треба шоб нас хотяби чотири було (шутка) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 19 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 19 листопада 2011 Пунятно! Коли наступного разу збираєтесь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 20 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2011 не збираєтесь - а ЗБИРАЄМОСЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 20 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2011 гуд! і я підключаюсь! хто ще буде? ми двоє? Ну Юрко твій ше буде... може Сергій... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 20 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 листопада 2011 Время и место? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 21 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2011 Бажано на вихідних...краще в неділю..час і місце зустрічі міняти не варто Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 21 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 листопада 2011 Бажано на вихідних...краще в неділю..час і місце зустрічі міняти не варто +100 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 25 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2011 я в гіпсі на лівій нозі,2 тижня вже відносив,такшо здибаємся десь через тиждень. пі.сі. Сергій я вам задзвоню в суботу або понеділок на рахунок 41го Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 25 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2011 де ж ти вже ногу всунув? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 25 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2011 та то довга істрія... самому цікаво як то мені її зламали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 25 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2011 де ж ти вже ногу всунув? И я хочу знати. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 26 листопада 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 листопада 2011 ну одним словом приїхав я в неділю 13.11.11р біля 4 ранку з роботи,і мене побили,майже нічо не памятаю, ЗЧМТ,стус мозку,і перелом лівої ноги повністю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 26 листопада 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 26 листопада 2011 в тебе на районі? шо за бєспрєдел? може ти кому насолив? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз