YuraIF Опубліковано: 21 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 лютого 2011 друзі,Ви де поділись:?снігом замело? ну то шо:8 березня на 14.00 біля ТЦ "Арсен"? явка обов'язкова ,якщо прогул-нб і на відробку!!! Я буду! (якшо снігом гараж не завалить ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 21 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 21 лютого 2011 Я буду! (якшо снігом гараж не завалить ) не сикай я гаражі розчистив))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 22 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 лютого 2011 Всім привіт! Цей сніг заставив мене пішком гуляти... Виварочка присипана ковдрою... Якби не літні шини, то катався б... Значить таки 8 березня в 14.00 біля Арсену! Я приїду з журналом, де відмічатиму прогульщиків! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 22 лютого 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 лютого 2011 Я приїду з журналом, де відмічатиму прогульщиків! і прогульщики на наступну зустріч проставляються))) треба ше приватними повідомленнями народ повідомити,а тоя двох бачив шо з франківська,але шось тут не признаються. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 23 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 лютого 2011 Перекличку зробимо? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
дубасян Опубліковано: 23 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 лютого 2011 обов'язково .я буду точно!!!хто ще? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 23 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 лютого 2011 Я вже у жінки відпросився :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
дубасян Опубліковано: 23 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 лютого 2011 Я вже у жінки відпросився :D це вже дуже серйозно Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 16 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 квітня 2011 Шось нікого не чути ,доречі скоро святкові вихідні-можна буде зібратись! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 18 квітня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 квітня 2011 Усім салют! На один з вихідних можна збігтися.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 7 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 травня 2011 агов хлопці ви живі?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 7 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 травня 2011 Завтра слалом,возле туриста.9мая змейка на аэродроме. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
YuraIF Опубліковано: 7 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 травня 2011 Завтра слалом,возле туриста.9мая змейка на аэродроме. Якщо погода не підведе-то я буду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 29 червня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 червня 2011 агов народ!! де ви всі подівалися? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 29 червня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 червня 2011 Здоров усім! Через дощі народ кинувся переробляти москаликів на амфібій :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AmaRettO Опубліковано: 29 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 вересня 2011 Приймайте вже і мене до гурту.Може десь на дорозі хто і бачив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 29 вересня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 вересня 2011 Приймайте вже і мене до гурту.Може десь на дорозі хто і бачив. Раді бачити нових людей у нашому колі)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 29 вересня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 вересня 2011 Такс народ, давно ми вже не збиралися,літо пройшло - а на шашличок + так і не зібралися. Давайте це виправляти!!!!! Пропонуйте хто коли може,виберем самий підходячий варіант!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 29 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 вересня 2011 Я зможу аж через тиждень Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AmaRettO Опубліковано: 29 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 вересня 2011 Так,час - це дуже важливо,але і місце таке треба,щоб наших коней красиво в стійла поставити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 29 вересня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 вересня 2011 але і місце таке треба,щоб наших коней красиво в стійла поставити ну місце зустрічі внас покищо незмінне- стоянка ТЦ "Арсен" збоку піцерії "New York" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AmaRettO Опубліковано: 30 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 Вибачайте новенький в клубі не знав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tinlaven Опубліковано: 30 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 А які зустрічі були! Машин по іменній марці всього три було, але зато чого варто відмітити Віталіка (повний респект, шо нас зібрав), його брата Юрка, Сергія (справжній Москвічевод!!!!), Романа Дубасяна (Роман, відізвись!!!)! Я дотепер згадую! Хлопці, де ж ви? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Maskal Опубліковано: 30 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 30 вересня 2011 Пора бы собраться??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Вєталь_IF Опубліковано: 4 жовтня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2011 Пора бы собраться??? пора пора))) мені більше б вийшло на вихідні,бо в будні робота не позволяє, пропонуйте варіанти коли б могли зібратися,а я вже підлаштуюсь))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз