waxabid Опубліковано: 18 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2013 оооо ето уже хоть радует ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сега Опубліковано: 18 березня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2013 еще как! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 18 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2013 читал на драйве про выворот) както непонятно)). радует что без досок на крише виступает) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сега Опубліковано: 18 березня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2013 читал на драйве про выворот) както непонятно)). радует что без досок на крише виступает) а что непонятно про выворот? там сток все,я отвечаю единственное это сошки короткие (которые выворота не добавляют) и проставки по 30мм с каждой стороны) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 24 березня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 24 березня 2013 вот попалось, было али нет незнаю http://www.zavedi.ru/events/?id=707 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сега Опубліковано: 26 березня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 березня 2013 было,но давненько Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сега Опубліковано: 20 травня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 травня 2013 Машина не стоит,и это невероятно сильно меня радует! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сега Опубліковано: 7 липня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 липня 2013 Новая жизнь http://www.drive2.ru/cars/moskvich/412/412/lex72/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 7 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 7 липня 2013 Новая жизнь http://www.drive2.ru.../412/412/lex72/ у меня вопрос, возникший как удалось не порвать коробку. скоко уже раз слышал что рвали сток коробки. и скоко людей ставят фиато кпп. роскажи что зделано было Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Сега Опубліковано: 7 липня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 7 липня 2013 не знаю,может я просто научился ездить так чтоб они выживали новый владелец прикончил кпп примерно за месяц,я ездил на ней 2.5 года) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alex_alzk Опубліковано: 7 липня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 7 липня 2013 На сток коробке надо просто уметь ездить,я сколько ездил тоже ни одну не порвал,заменил родную на люксовую только потому,что она была убита еще до меня,и ремонт признан нецелесообразным Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз