Sprat Опубліковано: 21 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2011 ну если в центре, то я предлагаю на Дружбе... на Дружбе это где? там есть место??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 21 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2011 нє парни давайте на Кышеню Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 21 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2011 ок. 29.09 в 19:00 на Кишене Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 21 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2011 догда кто будет ОТЗОВИТЕСЬ!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 21 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2011 возможно, пока не обещаю)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 21 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2011 а шо ж таке? в автошколу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 22 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 вересня 2011 та планируем рулевым занятся))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 22 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 вересня 2011 я буду, но пешком... не успею доделать к 29... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 22 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 вересня 2011 та планируем рулевым занятся))) а что с рулевым??? а то у меня вроде проблем нет, но давно хочу масло поменять... как это сделать?) я буду 29-е на 19-00 Кышеня! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 22 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 вересня 2011 в рулевом масло не меняется. там не сливной горловины. только нада колонку снимать и переворачивать картер вверх ногами чтоб вытекло. а так только доливать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 23 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2011 Буду 29 на Кармане Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 23 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2011 что-то Вова и Лёха молчат Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 23 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2011 Леха продал машину, в поисках новой Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mivin Опубліковано: 23 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2011 Постараюсь быть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 24 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 вересня 2011 а я че...а только за Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 25 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 вересня 2011 Леха продал машину, в поисках новой так у него же еще одна была Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 26 вересня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 вересня 2011 не волнуемся, в отпуске я был. и машина ведро ещё одно у меня ещё осталось так что буду. п.с. ну мне кажется на Богданке было бы получше. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 26 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 26 вересня 2011 а я уж побаиватся стал думаю потеряли хлопца на богданке мож и лучше но батя уперся и грит что ток на кышеню поедет чтобы было где побродить пока мы обшаемся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 26 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 26 вересня 2011 Та поедем уже на Карман! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 27 вересня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 вересня 2011 карман так карман. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 27 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 вересня 2011 Буду! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 27 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 вересня 2011 К сожалению не смогу...((( в Севастополе на данный момент... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 27 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 27 вересня 2011 Вот тебя занесло!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 29 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 вересня 2011 Небольшой отчет о сентябрьской встрече. Погода не помешала собраться небольшой компании любителей автомобиля Москвич. Шашлыков, конечно, не хватало! Но все же всем спасибо за компанию. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 29 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 29 вересня 2011 всем, кто был спасибо!) еще пару фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз