lex@ Опубліковано: 15 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 серпня 2011 дрова есть, Sprat возьмёт фруктовые. п.с. главное чтоб погодка неподвела. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Aron Опубліковано: 15 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 серпня 2011 Вот и я про погоду подумал,может подумаем о переносе встречи пока не поздно,не охота под дождём ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 15 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 серпня 2011 та норм погодка будет, не жарко)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 15 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 серпня 2011 в четверг утром и решим нада переносить иль нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mivin Опубліковано: 16 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 серпня 2011 18 не смогу. На работе до 20-00 . Хиба шо по наклеечку приехать (если они будут) часиков отак гдето в девять вечера. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 16 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 серпня 2011 Я думаю на наклеечку успеешь, если Леха сделает. В прошлый раз где-то так и разъехались. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 16 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 серпня 2011 то комары нас тогда розогнали Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 17 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 серпня 2011 вобщем мы с отцом завтра опоздаем минут на 40, но чтоб с шашлыками заминки небыло нада чтоб хто-то сегодня или завтра после обеда забрал у меня монгал, а после встречи мы его заберем. кто сможет? ехать нада на Зеленую Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 17 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 серпня 2011 наклейки неуспеваю сделать, тупо нема времени. VestNICK а мангал я заберу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 17 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 серпня 2011 Завтра возможно привезу с собой фотографа, ну не фотографа, но фотоаппарат у него стоит как Москвич Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 17 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 серпня 2011 VestNICK а мангал я заберу. маякнешь за пол часа, что будешь ехать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 17 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 серпня 2011 А 4то за наклеечки?) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 17 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 серпня 2011 такие... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 17 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 серпня 2011 аааа я понял) мне хватит и AZLK TEAM на заднем стекле)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 17 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 17 серпня 2011 Лёха и Я хочу наклеичку такую зделай и мне я твой москвич каждое воскресенье в Чигирине на базаре вижу. Напиши сколько денег будет стоить. я сразу и отдам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 18 серпня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 свинка, 3кг, надеюсь хватит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 18 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 Ура! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Aron Опубліковано: 18 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 Так отлично же,просто прелесть.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 18 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 шашлыка многого . за раз весь не влезет на мангал так что в два захода Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 18 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 Может два мангала? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 18 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 у меня только один . а если серьезно то два мангала не нужно. мы всегда как жарим то получаеться вродь и дров немного бросим и жару остается еще на пол кабана Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 18 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 Согласен! Шучу я! Пока вторую порцию бум ждать, напьемся! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 18 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 напьемся! безалкогольным? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 18 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 Спасибо всем огромное за встречу, очень понравилось хочу еще Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 18 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 18 серпня 2011 Да хорошо, но мало! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз