AlexCold Опубліковано: 4 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 вересня 2012 А чей оранжевый Комби? Признавайтесь! Transf0rmerа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 4 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 вересня 2012 А где вы в зимнее время собираетесь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 4 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 вересня 2012 А где вы в зимнее время собираетесь? там же Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 4 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 вересня 2012 Значит с местом следующей встречи уже определились. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 4 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 4 вересня 2012 :lol: Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 5 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 вересня 2012 Точно! зимой мы собираемся там же! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 5 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 вересня 2012 Точно! зимой мы собираемся там же! Смертники !!! Я с вами !!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 5 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 вересня 2012 Я так и знал что Anarchy-forever с нами Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 5 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 вересня 2012 Про меня не забывайте - Мы всегда вместе!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 5 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 вересня 2012 Серёга я помню да) когда один выпил - другой за рулем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 6 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 вересня 2012 В Николаеве что негде побухать или компания не та? п.с. а кто знает где леха чота он нас игнорирует. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 6 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 вересня 2012 Чойто у меня такое подозрение, что у него отпуск и он домой уехал. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 6 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 вересня 2012 а, там же нета нету :D Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jena_lex@ Опубліковано: 6 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 6 вересня 2012 Завтра приедет и думаю что-то напишет)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sergey Prok Опубліковано: 7 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2012 В Николаеве что негде побухать или компания не та? Не то что негде, я бы сказал - не с кем.) Да и мест у нас таких шикарных и правда нет, у нас, сорри, степь.. нда. Нужно еще к днепропетровским набиться в гости, они правда еще об этом не знают. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 7 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2012 Хорошее предложение! Нужно обсудить. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 7 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2012 Хорошее предложение! Нужно обсудить. Точно) едем в Днепр) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 7 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2012 Может лучше сразу в Одессу, посмотреть как у них с гостепреимством дела обстоят. :D п.с а мы думали Леха себе "08 зубило" купил Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 7 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2012 Может лучше сразу в Одессу, посмотреть как у них с гостепреимством дела обстоят. :D п.с а мы думали Леха себе "08 зубило" купил Ну Одесса - это на следующий год) На 5 слёт! =) Тогда и посмотрим на их гостепреимство) а на счёт 08 - всё может быть Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 7 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2012 ты не забыл начем туда ехать будем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Anarchy-forever Опубліковано: 7 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2012 Не то что негде, я бы сказал - не с кем.) Да и мест у нас таких шикарных и правда нет, у нас, сорри, степь.. нда. Я смотрю, с такими темпами скоро придется Черкасскую прописку получать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 8 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2012 ты не забыл начем туда ехать будем Не, не забыл! А зачем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 8 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2012 Ага Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 ВНИМАНИЕ!!!! Парни предлагаю провести встречу... предлагайте когда и на сколько.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 Та ладно, я вон тебя каждый день вижу. Тебе мало? ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз