AlexCold Опубліковано: 23 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2012 я в пятницу могу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 23 липня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2012 ладно, ждём остальных и если у всех сростается то гуджбаним в пяТнЕЦо 27.07 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 23 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2012 ану ка все свои планы с пятницы убрали!!!!!))) бум буХаааать)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 23 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2012 ну пятницо - так пятниЦЦо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 23 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2012 за обеими руками, только чтобы были все как договаривались. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 23 липня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2012 ждём тогда ещё САША С, FW/, Wrangler Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 23 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2012 По месту встречи так и оставляем лес и транспорт доставки? уаз у меня пока под вопросом.... Интересует точка сбора? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jena_lex@ Опубліковано: 23 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2012 оо) вот видишь Лёха, Макс с нами! кто ЕщЁ? Йаааааа)))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 23 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2012 Йаааааа)))))))))))))) Вот как жены Москвичеводов вербуются)))))))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 23 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2012 А ты думал как то по другому? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 ахаха, я сначала не понял, пока не вчитался в ник)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
jena_lex@ Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 Вот как жены Москвичеводов вербуются)))))))))))))))))))))) А где же нам еще быть, конечно же только там где наши мужья :-)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Messer Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 А где же нам еще быть, конечно же только там где наши мужья :-)) Да... ну... я... так, просто... =)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 Я согласен на пятницу. На сколько и где? Как у остальных с работой? Буду с женой!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 я в 16.00 уже буду в городе Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 я до 5ти на роботе, в 6 буду дома ,а где собствено встреча будет? в каком лесу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 па) почти все уже в сборе, так что вижу пятниця всё таки) Ну что на какое время? Балон, ты в пятницу на тачке будешь на работу ехать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 хз, еще не сделал машину((, сча думаю идти в гараж или нет..)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 давайте в пятницу возле "лисового" на 16.00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 Я не против! Балон, отпросишься с работы!!! А что опять с машынкой? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 давайте в пятницу возле "лисового" на 16.00 а это где? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 следующая остановка после областной больницы, возле магазина "лисовой" что в сосновке Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 Кто до скольки работает или занят? нада определится с времинем для начала? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 Может список составим тех кто едет? Место встречи: в пятницу 27.07 возле "Лисового" на 16.00 Кого не записал или записал по ошибке просьба отписаться Начнем: 1. Sprat 2. lex@ 3. jena_lex@ ? 4. Mal4ik 5. alexcold 6. FW/ (+1) 7. Balon4ik Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 24 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 липня 2012 Юрика не записал! он будет! с женой! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз