Mal4ik Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 я не знаю... но мне лучше в пятницу... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 Ну что ж поделаешь... традиции менять не желательно, могу и в Четверг! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 я не знаю... но мне лучше в пятницу... а у тебя в четверг вообще не получается? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 Еще не знаю... смогу сказать только попозже... но если это уже традиция, то тогда у меня нет выбора, попробую приехать в четверг.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 Еще не знаю... смогу сказать только попозже... но если это уже традиция, то тогда у меня нет выбора, попробую приехать в четверг.... Приезжай! будем рады видеть! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Firestarter Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 Всем можно приезжать? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 Всем можно приезжать? ну разумеется) ну тогда Встреча 19.01 в 18:00 на Крещатик Сити Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 Всем можно приезжать? Всем НУЖНО и даже очень Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 ну разумеется) ну тогда Встреча 19.01 в 18:00 на Крещатик Сити Может лучше на кишене если снег будет, то боком повалить можно)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 17 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 мне нравится идея, ну что "АЛКОВСТРЕЧА" или "ВАЛИВО БОКОМ" ? п.с если валиво, то нужно будет уговорить Лёху взять свою новую мыльницу, будут ядовые фотке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 ну тогда на "Велику кишеню" на 18:00 19 января??? я фотик возьму... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 договорились??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 мне нравится идея, ну что "АЛКОВСТРЕЧА" или "ВАЛИВО БОКОМ" ? п.с если валиво, то нужно будет уговорить Лёху взять свою новую мыльницу, будут ядовые фотке. Мужики!!! Не отвлекаемся на ВАЛИВО БОКОМ, я конеч же сам не против) даже за, но не забываем с какой целью всё таки встреча))) Но так уж быть... всеукраинская не скоро, погоцаем) но только отчет всё же надо создать какой-нибудь) ну тогда на "Велику кишеню" на 18:00 19 января??? я фотик возьму... Договорились! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 Валим Боком. я даже видосик смонтирую если все пройдеть гладко Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 А у меня не валед бокам, тока с помощю ручника Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 А у меня ручник работает))) Будем пробовать Боком)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 Я уже пробовал бочком у себя на раене, адреналн аднака))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 18 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 січня 2012 ааа, vovancheg продал москвича теперь грызи локти , ты приедешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovancheg Опубліковано: 18 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 січня 2012 ...масквидж.... масквидж... Да, постараюсь быть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 18 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 січня 2012 Меня не будит! На роботе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 18 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 січня 2012 Буду завтра на Кармане Правда боком ездить не получится, ручничка нема Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 18 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 січня 2012 Буду завтра на Кармане Правда боком ездить не получится, ручничка нема Пффф, у меня тоже нету, первая передача игазу, и ты уже дрифтер Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 18 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 січня 2012 Попробуем!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 19 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 січня 2012 сегодня повеселимся) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 19 січня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 січня 2012 не факт, вчера там веселился, то народу - пукнуть негде, а есчё ребики говорят гайцы иногда подезжают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз