trotssergey Опубліковано: 15 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2014 Начнём такую Запорожскую темку) Фа-фа сёдня куму Валерке на Богдана в 16:30 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg Опубліковано: 15 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2014 Начнём такую Запорожскую темку) Фа-фа сёдня куму Валерке на Богдана в 16:30 ФАФА!))))))))))))))) Семье БОЛЬШОЙ ПРИВЕТ!)))))) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 15 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2014 Шо Серёга, шо Валера - два сапога - пара! Скока раз на встречу мне ехали, на мой сигнал никогда не отвечали . 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg Опубліковано: 15 вересня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2014 Всигда видел но в последний момент, просто не успевал отреагировать)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 15 вересня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2014 Шо Серёга, шо Валера - два сапога - пара! Скока раз на встречу мне ехали, на мой сигнал никогда не отвечали . Ромыч, то не я )) Меня подставили)))))) Я ж обычно вижу знакомых только тогда, когда стою. Я ж не ездию-я летаю)) У меня 100 по городу-это в норме) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 3 жовтня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2014 Шо-та "Серый" стоит и никто ему не фафакает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 3 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2014 А ти де? На металлургов? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 3 жовтня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2014 Не, под домом... То ж я и думаю, шо ему не фафакают))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 3 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2014 Хаха. так сідай і їдь до мене))) станемо рядом і почнемо фафакать))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 23 жовтня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 жовтня 2014 Фа-фа позавчера Veldreg-у, я ехал на маршрутке на Каховской) Фа-фа вчера Роме rj_tommy на Плотине))) Я ехал на Сером)) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 27 жовтня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 27 жовтня 2014 та я тебя через день вижу. ТО на плотине, то на правом уже. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 10 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2014 Фа-фа вчера в 21:30 Тёме на Металле. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 10 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2014 Ну а остальных шо, не видел. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 10 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2014 Не, я на остановке кофе пил... Как на Кичкас ехать. Двигал в сторону работы... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Tema Опубліковано: 10 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2014 Фа фа Серега, то я уже в гараж пхнул, а пацаны на правый) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 25 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 листопада 2014 Фа-фа rj_tommy !!! Сегодня в 7:27 на Днепропетровском шоссе)))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 28 листопада 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 Нифига, Валера! Это блым-блым было! . А шо реально 7:27 было??? И как я на работу-то успеваю... Ну и сегодня в пятницу Серому "мах рукой" на Проспекте Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 28 листопада 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 листопада 2014 Только хотел написать))) Не стал Роме бибикать, просто погазовал немного на Глинке))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Анатолий 412 Опубліковано: 1 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 Фа-фа сегодня Валере Veldreg-у в 17:15 по дороге на Запорожье Левое! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 1 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 фафа! Видел видел)) Я к бате на работу заежал, ты там хрень впереди какуюто обогнал и под мост нырнул))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 1 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 Жигу наверное? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 1 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 грудня 2014 Жигу наверное? Не, шото побольше! На гомнокачку похожа!) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 17 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 17 грудня 2014 Фа-фа Валере на Бородке, потом на Металле) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Veldreg88 Опубліковано: 17 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 17 грудня 2014 Фа-фа))) 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 30 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 30 грудня 2014 Фа-фа куму на заправке "ЗОГ" 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз