katuha Опубліковано: 7 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 серпня 2014 Дык 40ка это Алексея Уса)) он есть тут) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
LaKOSS Опубліковано: 7 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 серпня 2014 Так 5 машин это уже нехилый такой себе клубец. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 7 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 серпня 2014 Тихорится значит... я вот когда стану кошечкой, тоже привезу свою 40ку в Киев и буду лепить для таких мероприятий... я пока ходил, аж жопа зачесалась участвовать в таких мероприятиях... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 7 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 серпня 2014 Красная 40ка Алексей есть на форуме.Ник не помню,появляется в эфире редко.Он сравнительно недавно зарегился. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 12 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 серпня 2014 Классные фото, приятно было со всеми встретится пообщаться)) Даже не знал что нас фотают)) Как сохранить фотки? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 12 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 серпня 2014 больше фото тут http://www.drive2.ru/r/moskvich/4035225266124052705/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 12 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 серпня 2014 Приз за «Самый дальний пробег» достался владельцу «Москвич-408» из Мелитополя. Я кстати на заднем фоне в 21й сижу за рулем, познакомились там на выставке с хозяином Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 12 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 серпня 2014 Классные фото, приятно было со всеми встретится пообщаться)) Даже не знал что нас фотают)) Как сохранить фотки? когда открил фотку. внизу справа есть дискетка потом "сокранить как.." Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 12 серпня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 12 серпня 2014 когда открил фотку. внизу справа есть дискетка потом "сокранить как.." ОО спасибо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз