zenka 13 Опубліковано: 10 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 нашол вчера на авторынке вот такой девайс.мимо пройти просто не смог.теперь интересно что с ним делать?и есть от него смысл на простом дв.1.5 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 10 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 я так понял это что бы клапана регулировать. Я б не откзался тоже от такого. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 10 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 Точно, блін....класна штуковина. Я б її навіть в сервант вдома поставив. В музей. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 10 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 а как ней пользоваться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 10 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 а как ней пользоваться? да-да и я о томже!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість malosol Опубліковано: 10 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 имею такую же штуковину. да, она для регулировки клапанов.. только у вас некомплект. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 10 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 листопада 2013 опаньки жду хотябы фото!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість malosol Опубліковано: 11 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2013 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zenka 13 Опубліковано: 11 листопада 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 11 листопада 2013 С П А С И Б О!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Остап Опубліковано: 12 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2013 І щупа не треба? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
RMaks Опубліковано: 12 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2013 Угу, эт именно оно. Долго такую в багажнике возил, думал куда бы приспособить, пока не подсказали. А вот инстркуцию ни разу не видел, спс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Garri-g Опубліковано: 12 листопада 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 12 листопада 2013 ХАЧУ себе такую!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз