makcim Опубліковано: 14 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 травня 2011 я буду точно,уже решено.Еще еееесть желающие присоединиться. Кстати если кто не знает то на верху есть стоянка для машин была БЕСПЛАТНАЯ.Все говорили о встрече а как предлагаешь так все включают ручник ) . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
HunterDen Опубліковано: 14 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 травня 2011 я постараюсь быть. До скольки ты там будеш? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
makcim Опубліковано: 14 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 травня 2011 Если погода не выгонит то буду часиков до восьми +/- пол часа Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
HunterDen Опубліковано: 14 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 травня 2011 вечера или утра))))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
makcim Опубліковано: 15 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2011 вечера Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
HunterDen Опубліковано: 15 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2011 встреча состоялась!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
makcim Опубліковано: 15 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2011 поймал двух карасей Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
HunterDen Опубліковано: 15 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 15 травня 2011 Красава, больших? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
WolF Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Всем привет. Зовут меня Владимир. Только наткнулся на этот форум... Вот моя машинка... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 WolF, так и гаражик создай сразу) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
WolF Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 WolF, так и гаражик создай сразу) Конечно создам как только разберусь как .... а то я чайник Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
HunterDen Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 наконецто зделали!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Viper70 Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Всем привет. Зовут меня Владимир. Только наткнулся на этот форум... Вот моя машинка... Добро пожаловать в клуб! Машинка на мою похоже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
HunterDen Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Кто где живёт? в смысле район , улица Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
WolF Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Всем привет. Зовут меня Владимир. Только наткнулся на этот форум... Вот моя машинка... Добро пожаловать в клуб! Машинка на мою похоже Спасибо... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
WolF Опубліковано: 24 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2011 Кто где живёт? в смысле район , улица Жилпосёлок, Камкова 94... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
HunterDen Опубліковано: 25 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2011 Каждый день там проезжаю рядом, а я на кулика возле оскара Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Viper70 Опубліковано: 25 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2011 Я сам на острове, на Комкова 94 живут родители, бываю там пару раз в месяц Надо запланировать нам место встречи и приблизительно дату (день недели) Пока ориентировочно предлагаю площадку автошколы на острове, ориентировочно в воскресенье после 17 Как раз все с дач приедут и я тоже Какие будут предложения? Варианты? Кто когда работает и когда может? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
HunterDen Опубліковано: 25 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2011 Мы уже договаривались на это воскресенье, и что, пришло 2 человека Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Viper70 Опубліковано: 25 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2011 Вы ведь договорились порыбачить, вдвоем и порыбачили. А я предлагаю на машинках встретится и посмотреть кто-чего настроил Можно в это воскресенье после 17 на площадке, заодно и покатаемся Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
HunterDen Опубліковано: 25 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2011 мы вообщето о встрече договаривались а не порыбачить!!! То Макс вышел порыбачить по случаю Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
HunterDen Опубліковано: 25 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2011 ктото ещё будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Viper70 Опубліковано: 26 травня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 26 травня 2011 если двое приедут на площадку к 17, я тоже буду. Приезжайте с машинами, может погоняем на площадке. Только пишите заранее Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр 1 Опубліковано: 26 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 травня 2011 Всем привет. Зовут меня Владимир. Только наткнулся на этот форум... Вот моя машинка... Приятно что в наших рядах прибывает. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Александр 1 Опубліковано: 26 травня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 травня 2011 Эсли получется то я буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз