Тимоха Опубліковано: 23 вересня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 23 вересня 2019 Монро стояли, с проточеным штоком под опору. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 28 вересня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 28 вересня 2019 Чуть не упорол меня сегодня в обочину на перекрёстке чуйкова и бородинской. Я на таврии красной был. У тебя ж там "уступи дорогу", Саша ( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
mosalek Опубліковано: 4 жовтня 2019 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2019 Так я ж пропустил, просто надо было по бырику дальше ехать, а где москвич. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trotssergey Опубліковано: 4 жовтня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 4 жовтня 2019 2 часа назад, mosalek сказал: Так я ж пропустил, просто надо было по бырику дальше ехать, а где москвич. Ну, так пропустил, что я в пол надавали, чтоб уйти)) Москвич почти подарен кенту одному. Там счас 1.8 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз