jew_zp.ua Опубліковано: 2 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 жовтня 2012 Поздравляю с выходом в свет... Только как же ты катаешься в новом цвете? что в техпаспорте записано? белый или уже синий? И вот ещё бы на дисках красные круги на синие перекрасить.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 2 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 жовтня 2012 Машину полностью на себя переоформил с заменой цвета, специально подгадал С дисками позже чтото решу Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
S-50B Опубліковано: 2 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 2 жовтня 2012 в скільки обійшлось переоформлення з заміною кольору? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 2900 замена цвета при переоформлении ничего не стоит Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
zammatay Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 Ого! С цветом неожиданно. А что подвигло цвет изменить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 3 жовтня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2012 Всегда хотел голубой москвич, еще с детства http://www.drive2.ru/cars/moskvich/408/408/chardger/ свежие фото Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Chardger Опубліковано: 22 січня 2019 Скарга Поширити Опубліковано: 22 січня 2019 Я так посмотрел что я тут ничего не писал с 2012 года, какой ужас! А недавно оглянулся и прозрел сколько в общем лет у меня москвич, я в шоке . А форум мне очень помог особенно в начале, сейчас с многими людьми с форума чаще общаюсь в жизни или в других соц сетях, но про форум я не забываю)) Надеюсь тут ещё есть активность? Черная тоже моя, эт чтоб москвич старичку больше отдыхал)) 2 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз