SSK Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Не понял? Ну сам присмотрись, особенно на 173_DSC00131_1.jpg и 173_DSC00132_1.jpg - заметно как он (капот) чуток перекошен. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dima68 Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 SSK писал(а): Не понял? Ну сам присмотрись, особенно на 173_DSC00131_1.jpg и 173_DSC00132_1.jpg - заметно как он (капот) чуток перекошен. Извини конечно, но никаких признаков бития машины спереди не обнаружено. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SSK Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да и слава Богу, что все гуд, а то меня толкнул на ету мысль не очень ровно сидящий капотец, поэтому я и задал такой вопрос. Извиняюсь, конечно Вот у меня капелюшку как бы приоткрыт с одной стороны, как и у тебя, за счет неточно повареного правого крепления капота. У меня крепление сломалось после того, как стенка гаража врезалась в капот Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
dima68 Опубліковано: 26 серпня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 26 серпня 2010 Вот еще. Фотки салона и двигателя попозже будут. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
whiteserg Опубліковано: 16 лютого 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2011 Классный аппарат! Мне нравится. Мне до такого состояния еще далековато Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Gremkaa Опубліковано: 11 березня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 березня 2011 хорош апарат фото салона в студию Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз