Перейти до вмісту

deviator

Читачі
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про deviator

  • День народження 28.10.84

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю вимкнено і не відображатиметься іншим користувачам

deviator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутація

  1. Сьогодні вранці бачив вже по 5,10 грн!! ...."покращення життя вже сьогодні"...
  2. Планував собі поставити ГБО, але сьогодні проїжджав біля заправки і побачив ціну на газ - 4,90 грн. Тепер вагаюсь, брати чи ні... Газобалонне обладнання+установка+супутні документи близько 3000 грн. (заправка "Сенс" біля Вінниці), реєстрація в ДАІ... всього десь до 4500 грн. В мене розхід по місту - 11 бензинових літрів на 100 км (77 грн по ціні А92 - 7 грн за літр). Нехай на газу буде брати 12 л на 100 км (58,8 грн), це 18,20 грн економії на кожних 100 км в порівнянні з бензином, або якщо перевести вартість заправки на 100 км газом на бензин, то це еквівалентно розходу бензину в 8,5 л на 100 км. За півроку я наїздив 4000 км, тобто в рік буде плюс 8000 на одометрі. Якщо порахувати, то за рік економія складає (8000/100)*18,20 дорівнює 1456 грн. Це сума, яку мені можна заощадити маючи ГБО, але щоб ГБО окупило себе, потрібно 3 роки (4500/1456). Як на мене, це забагато.... От якби вартість газу була б десь 3,50 грн за літр (по-моєму це була б справледлива ціна), тоді можна брати...
  3. ...Продовження епопеї з тормозами. 1. Зняв головний тормозний циліндр (Fenox), розібрав, без видимих пошкоджень. 2. Зняв і розібрав гідровакуумний підсилювач. Всередині якась бура рідина і речовина схожа на жир (смалець), фото додається. Видалив її, продув штуцери і т.д. 3. Замінив задні тормозні циліндри на нові (Fenox), прокачав тормозну систему. Результат – тормозить з другого натискання на педаль (було з червертого – п’ятого). Як не намагався досягти кращого результату – поки що не вдається. Як на мене, потрібно ще й передні тормозні цилінди замінити. Будуть якісь варіанти?
  4. можна детальніше про цю систему і де її взяти?
  5. В мене проблеми з тормозами і потрібні рекомендації. Одного ранку, приїхавши на роботу, як завжди, підняв капот, щоб вимкнути массу, помітив що бачку тормозної рідини залишилось десь 1-1,5 см на дні. Вдома зняв заднє праве колесо (звідти витікала рідина), барабан і замінив на поршнях тормозного циліндру резинки з ремкомплекту, але це не допомогло і рідина продовжує потрохи витікати. Але це не все - з'явились додаткові проблеми: 1. ніяк не вдається прокачати тормоза (при прокачці витікає рідина з бульбашками повітря) і педаль твердо натискається після четвертого-п'ятого разу; 2. з вихлопної іноді валить сіро-синій дим з різким запахом тормозної рідини. В мене вакуум старого зразку (з правої сторони). УВАГА ПИТАННЯ: 1. Якщо це вакуумний підсилювач зламався, то як його можна полагодити? 2. Чи можна обійтися без покупки нового вакууму? 3. Чи можуть бути причиною несправностей зношені тормозні циліндри?
×
×
  • Створити...