Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У меня вопросик: может кто знает прогу или сайтик, где можно подобрать любой цвет и оттенок краски на масика. Просьба сообщения в стиле "Зйди в фотошоп и покрась" не писать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
motorist Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Зайди в фотошоп или в пеинт и покрась, больше никак непокрасиш авто.Вот такие караси Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
SFinX Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Если хватит 2д, то на: http://www.delta.dn.ua/mixed.php?idb=15 ... A%E2%E8%F7 А вообще я бы поискал 3д модель москвича и в 3дМаксе поиграл с цветами. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
GAZ77 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 У меня где то была модель масика 40 в 3 д максе. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Ozzy Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Все равно на экране цвет будет другой чем в реалии)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість SLONking Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Но всёже) Я уже растерялся какой оттенок синего выбрать Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз