Гість артемий Опубліковано: 19 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 березня 2012 так ты не вариш-а срёш ты не прав. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
scoryc Опубліковано: 20 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 березня 2012 ты не прав. Если б я неимел сия чюда и небыл сваршиком по образованию-мож и поверил бы, а так как имею дома и дуговую, аргонную,полуавтоматическую сварки,то не верю што оно нормально варит, метал сразу окисляеться кислородом,и получаеться кака Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість артемий Опубліковано: 24 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 березня 2012 Если б я неимел сия чюда и небыл сваршиком по образованию-мож и поверил бы, а так как имею дома и дуговую, аргонную,полуавтоматическую сварки,то не верю што оно нормально варит, метал сразу окисляеться кислородом,и получаеться кака я не сварной,но ты слишком в черном цвете всё описал.не кака,а не хуже чем электродом (ну или не очень) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз