trener Опубліковано: 13 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2011 Я уточнил, может что поменялось? Но, к моему сожалению, не поменялось. 15 не могу. Служба Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 13 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2011 правильно. защищай родину. а мы тебя потов введем в курс дела Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 13 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 грудня 2011 какая у тебя приборка? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 14 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 грудня 2011 у меня? есть такие... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 14 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 14 грудня 2011 мне сороковую обычную. не люкс Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 22 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 грудня 2011 Макс, я завтыкал, щиток давно в Черкассах, звони, забирай. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 22 грудня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 22 грудня 2011 щас капец. заберу не раньше 27 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 14 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 січня 2012 Здарова! мне кардан нужен вазовский! может у кого есть, в норм состоянии? И впускной колектор Москвичевский! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 15 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 січня 2012 Впускной тебе срочно нада?? Просто он у меня не в городе... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 16 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2012 Та нет.. не срочно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 16 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2012 Ну если не забуду то возьму))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 Ну если не забуду то возьму))) Ок! Леха ты приборку продал уже? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 какую? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 От Люкса вроде... друг хочет коробас фиат. ну и увидел как-то твою приборку случайно, вот и спрашиваю) в основном под спидак от 2106. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 17 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2012 непойму, тебе это нужно? или чё? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 19 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 січня 2012 Да она родимая! валяеться у тебя ещё? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 20 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 січня 2012 да Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 20 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 січня 2012 Нужна она тебе? продаешь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 24 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 24 січня 2012 подскажите цены на лобовое стекло м412 триплекс, может кто-то узнавал где какие цены. На базаре ЮЗ 280 грн (вроде) уплотнитель 100 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 27 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 січня 2012 фигасе стольник за резинку Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
ИЖ 2715 Опубліковано: 27 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 січня 2012 Отдам за 70 если надо. Купил за 100, примерял и бросил. 120...150 за резинку в Киеве просят. Еще иногда без шнура еще обижаются, что сказал /это бред/. Мне не подошла, кузов поведен + стекло толстое. А там паз узковат рядом с заводским. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 27 січня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 січня 2012 та я пока прицениваюсь (денег уже нету). Если буду брать то гдет через месяц, может чуть раньше. Спасибо за инфу, буду иметь ввиду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 11 лютого 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 лютого 2012 Куплю решетку переднюю (не знаю как она там точно называеться) АЗЛК-ковскую!!! желательно в хорошем состоянии... ну и продам пару генераторов иномарочных (пишу то что на них написано) : Bmw 518 65a 14В Ford Sierra 55a 14B Продаю не я. Цены предлагайте. Фото немного позже. На Москвич думаю с переделками влезет! А вот и фото! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 25 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 25 березня 2012 Продаються Ремни на узам производства СССР цена 25грн.Фото вечером будут. Знаю что дорого но ремни хорошие! недавно на базаре 1 купил за 10 гр розлезся через 500км купил второй за 20грн примерно таже фигня тянется не успевал подтягивать .Подсказали у мужика взял этот советский забыл о нём! Может кому надо будет не покупайте на базаре это кооперативное Г,,,,,вно! Связь в личку! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 11 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 квітня 2012 Куплю решетку переднюю (не знаю как она там точно называеться) АЗЛК-ковскую!!! желательно в хорошем состоянии... Куплю "телевизор" от АЗЛК 2140! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз