maka13 Опубліковано: 23 липня 2010 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Итак подошло время очередной встречи, Предлагаю как обычно, Глобал 30-е пятница в 19,00. Отписываемся кто будет. Я +1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Nolex Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Maks88 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DIMA88 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Хоть и пешком, но буду- +1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blast Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 и я буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blast Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 кстати, у кого наклейки, возьмите на встречу, я хочу себе купить пару штучек Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Nolex Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Да, на счет наклеек +1. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Blast Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 DIMA88 сказал, что наклейки у него и он принесет их на встречу. Кстати, говорил, что флаг тоже будет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість gudi90 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Буду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Кондратюк Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 gudi90 писал(а): Буду и я буду ЛЁША Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
DIMA88 Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 постараюсь прийти вовремя, но могу опоздать! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість Nolex Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 Собрались нормально, были новые москвичи, 6-7 машинок где-то было, в том числе и раритетный 407-ой. Под конец был небольшой автопробег от Глобала к танку(вроде как), правда я на него немного припоздал. Вот небольшой фотоотчет: Чтобы увеличить — кликните на фотку. (фотки все закинул к себе на сайт http://nolex.biz/, должно работать норм). Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Гість ХОМА Опубліковано: 23 липня 2010 Скарга Поширити Опубліковано: 23 липня 2010 И Я ТОЖЕ ТАМ ЕСТЬ!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз