Pomi4 Опубліковано: 2 березня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 березня 2012 привет ,я из ровно новенький .спасибо за приглашение Pomi4 у меня желтий 41 .пока осмотрюсь. Привет, добро пожаловать. Заполняй профиль, открывай гараж. Всегда рады солидарным москвичеводам. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pomi4 Опубліковано: 10 березня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 березня 2012 Всем привет. Хочу поделится впечатлениями и фотками. Вот такого сарайчика недавно видел. понравился тем что без колхоза, в оригинале, и хорошем состоянии. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
alexrv Опубліковано: 10 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 10 березня 2012 Ромка, ти що ще одного хочеш купити??? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pomi4 Опубліковано: 10 березня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 березня 2012 Спасибо, когда нибудь куплю, может2141 или что нибудь по современнее. Времени на всё не хватает и средств, куда еще третий. Это я так просто сфоткал, возле ВЕлмарта сарайчик стоял. Этого сарая раньше не видал, дай думаю сфоткаю. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Swat_81 Опубліковано: 16 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 16 березня 2012 привіт я з Кузнецовська,в мене 412 1981р. випуску зараз потроху збираюсь робити кап.рем Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Swat_81 Опубліковано: 18 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2012 Куплю венец маховика може в кого завалявся, бажано фото.Шукав у нас в місті неможу знайти а на базарі походу китайські. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pomi4 Опубліковано: 18 березня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 18 березня 2012 В мене є б.у. В Ровно будеш, зможеш забрать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Swat_81 Опубліковано: 19 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 19 березня 2012 В мене є б.у. В Ровно будеш, зможеш забрать. В якому він стані?Скільки хочеш за нього?В мене знайомі з Рівного постійно катаються на Кузню,можна буде передати через них. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pomi4 Опубліковано: 22 березня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 22 березня 2012 Скоро передам, пресовать знаешь как* Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Swat_81 Опубліковано: 22 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 22 березня 2012 на гарячу? як зайти в твій гараж?мене викидає на головну сторінку ще хотів спитати що дає облегшення маховика? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pomi4 Опубліковано: 24 березня 2012 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 березня 2012 Вот мой гараж http://moskvich.net/topic/2024-верные-друзья-2125-и-2137/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Swat_81 Опубліковано: 11 липня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 липня 2012 кулиса Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
yukon32 Опубліковано: 5 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2012 І шо куліса? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Swat_81 Опубліковано: 5 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2012 деякі деталі були настільки зношені що не включалась задня передача завдяки товаришу Pomi4 була знайдена запчастина тепер думаю все буде ок Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
yukon32 Опубліковано: 5 серпня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 5 серпня 2012 Нуда, товариш Pomi4 рулить. Сам в нього запчастинами затарююся: недорого і якісно! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovchik23 Опубліковано: 20 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2013 Добрий вечір , я також з Рівного, ось фото моіх машин , найшов данну тему, вирішив відписатись... 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Swat_81 Опубліковано: 20 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2013 десь вже їх бачив,згадав на сайті "Автомобільно-спортивне об'єднання "VSOP-CLUB" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovchik23 Опубліковано: 20 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2013 Так , ми там також зареестровані... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Swat_81 Опубліковано: 20 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2013 щось там продаєш,чи просто зареган? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovchik23 Опубліковано: 20 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2013 ПРосто зареган... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pomi4 Опубліковано: 20 вересня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2013 Вау классный универсал. Таких еще в Ровном не видел. Vovchik23 создавай свой гараж, интересно будет почитать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
yukon32 Опубліковано: 20 вересня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2013 Я от универсала потерял дар речи... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
vovchik23 Опубліковано: 2 жовтня 2013 Скарга Поширити Опубліковано: 2 жовтня 2013 дякую ромічу за обмін, приємно було познайомитись Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pomi4 Опубліковано: 3 жовтня 2013 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 3 жовтня 2013 Взаємно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Pomi4 Опубліковано: 19 січня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 19 січня 2014 В следующие выходные планируется встреча\покатушки по снегу, если не растает. Сегодня был пробный заезд на Андрюхиной машине. Покатались отлично, только вот стоп кран не работает. Передний привод, без ручника машину тяжело в занос пустить. Пока будут три машины Андрей (2141) Вовчик(2140) и я конечно, своим комбиком. Может еще кто подтянется. Поживем, увидим. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз