Sprat Опубліковано: 23 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 23 березня 2012 Я не против! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 26 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 березня 2012 Что больше желающих нет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 26 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 березня 2012 шефа наберите Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 26 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 березня 2012 Я постараюсь подскочить, собираетесь на улице между налоговой и хрещатик-сити, так вроде? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 26 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 березня 2012 Точно так! Будем ждать! шефа наберите Та кинул я ему ЕсЕмЕс =) молчит шеф) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 26 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 березня 2012 И я буду. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 26 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 26 березня 2012 ооотлично) я за одно Wrangler тебе ништячок привезу) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 27 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2012 Возможно буду. Если буду, прихвачу с собой новенького. З.Ы. вованчег надо еще макет цветной придумать для пластиковых карточек клуба. Кстати помню у когото видел решетку с хром окантовкой... готов махнуться на свою целую без хрома... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 27 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2012 Меня не будет Я в командировке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 27 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2012 ну че там шеф обьявился? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 27 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2012 ну че там шеф обьявился? Молчит... шифруеться) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 27 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2012 lex@ все готовы и все в сборе. тебя не хватает Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 27 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 27 березня 2012 Аххххаааааааааахааа) жжешь Макс) Лёха, старичек ты где? =DDD Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 28 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2012 Ребят приношу извинения был инициатором встречи планировал сына везти к децкому стоматологу и приехать на встречу!Но малой чото приболел -температура .Ехать не буду! Извините ещё раз!!!!!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 28 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2012 Что поделаешь! Семья святое!!! пусть выздоравливает! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 30 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2012 Ау Черкассы! чего молчите! Встреча хоть состоялась! или не было не кого? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 30 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2012 были все Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 30 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2012 Ау Черкассы! чего молчите! Встреча хоть состоялась! или не было не кого? Состоялась... посидели мало, все злые... (Всеукраинка совсем скоро) =)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 30 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2012 та ладно никто зол небыл. некоторые стремаются и все Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Санек2141 Опубліковано: 30 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2012 Всеукраинки стремаються???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 30 березня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2012 та ладно никто зол небыл. некоторые стремаются и все Та всё ок будет... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 20 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 квітня 2012 Вижу ничего не меняеться) И так.. мое мнение! нужна встреча! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 20 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 квітня 2012 И желательно на природе! Погодка класс! Шашлычок - машлычок и все такое) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 20 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 20 квітня 2012 И желательно на природе! Погодка класс! Шашлычок - машлычок и все такое) Поддерживаю! Кстате там где мы в том году проводили встречу с шашелями, того места уже нет.. там теперь разв. центр будет. так что едем в лес) с ярмаркой вроде пролетаем, так что уборок не будет) а так хотелось предложить))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 21 квітня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 21 квітня 2012 я тоже с вами хочю... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз