PaulV Опубліковано: 22 березня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 22 березня 2014 Фото із зустрічі Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 5 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2014 (змінено) Есть предложение поехать в Белую Церковь в дендропарк "Александрия" на 10.05.14. Карта маршрута тут. Мини обзор можно почитать тут. Цены за вход и экскурсию тут Место сбора в Мошнах возле Васи на 8:00. Предложения пожелания приветствуются) Список: AlexCold, плюс еще одна машина anatoly Wrangler Змінено 25 квітня 2014 користувачем AlexCold Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 6 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 квітня 2014 ...Карта маршрута... хорошее предложение с вами можно ? токо, зачем ехать в Ружин ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 6 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 квітня 2014 с вами можно ? С нами нужно! +1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 6 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 6 квітня 2014 хорошее предложение с вами можно ? токо, зачем ехать в Ружин ? Поправил вроде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 7 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 квітня 2014 А что по деньгам выйдет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 7 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 7 квітня 2014 Все зависит от цен на ГСМ; + на вход билеты, + на перекусить, + непредвиденные расходы. Можно пассажиром. Будет дешевле. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 21 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 21 квітня 2014 Кто ещё желает поехать в Белую Церковь? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 25 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2014 Я возможно поеду... а желание конечно же есть. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 25 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2014 Я с семьей обговорю,может и пресоеденюсь. Мне не далеко. Или Киевских не берете? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 25 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2014 (змінено) Я с семьей обговорю,может и пресоеденюсь. Мне не далеко. Или Киевских не берете Приглашаем всех, только быстрей всего поездка переносится на 10е число. Ребята, 2, 05, 14 выезд на шашель в лес Змінено 25 квітня 2014 користувачем AlexCold Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
NEPTUN Опубліковано: 25 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2014 Понял! но 10е,ещё далеко. Подумайте - где 10е,а где мы все! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 26 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 26 квітня 2014 Я за период с 1.05 по 5.05. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 27 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2014 (змінено) Кто едет на шашель, встречаемся возле "Лисового" 02.05.14 в 12:00Lex@ +1AlexColdVestniklDrPciXlСаня 28PaulVSprat Змінено 30 квітня 2014 користувачем AlexCold Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 27 квітня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 27 квітня 2014 йа да. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 28 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2014 На шашель? Я ЗА Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
PaulV Опубліковано: 28 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 28 квітня 2014 І мене, і мене запишіть)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 29 квітня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 квітня 2014 И меня записывай... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 1 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 1 травня 2014 хто через хімселище буде їхать? заберіть мене Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 2 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 травня 2014 Я вже дома, все було супер. lex@ шашлик був просто супер!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 2 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 2 травня 2014 с сегодняшней шашлыкин-покатушко встречи.. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 2 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 2 травня 2014 Дякую за зустріч Друзі! Все було чудово! Слава Україні...! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 4 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2014 lex@, як так фотки вставить? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
michael Опубліковано: 4 травня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2014 lex@, як так фотки вставить? http://moskvich.net/topic/8062-как-вставлять-картинки-фото-в-сообщения/ Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 4 травня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 4 травня 2014 заходишь на radikal.ru , загружаешь туда фотки, копируешь ссылки в сообщение и вуаля. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз