VestNICK Опубліковано: 28 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2011 а у меня все работает. тан наверное доступ только друзьям открыт Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Aron Опубліковано: 28 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2011 ну тогда всё ясно... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 28 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2011 просмотр только для избранных ) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 28 серпня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 28 серпня 2011 Сорри, уже открыл)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 7 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 7 вересня 2011 А что это все замолчал? Где пропали? Когда встречаться будем? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 8 вересня 2011 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2011 следим. предлогайте дату. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 8 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 8 вересня 2011 сделал зверя... обкатал... готов к встрече! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 9 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2011 А что это все замолчал? Где пропали? Когда встречаться будем? а ты уже из отпуска вернулся? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 9 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2011 Можно в 20-х числах этого месяца встретится. кто за? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 9 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2011 ну шо хлопцы? лето закончилось знач пора переносить встречи на выходные? или как? излогайте мысли тута Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 9 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2011 . Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Aron Опубліковано: 9 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2011 Предлагаю последнюю субботу на 16.00 , Кишеня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 9 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2011 можно. 24.09 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 9 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2011 а почему 24-го? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 9 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2011 ну сказали "предлогайте", вот и предложили) последняя суббота это 24-е число Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
_aster1x_ Опубліковано: 9 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2011 жесть будет) У меня 23-го днюха)) а 24-го бодунец то какой будет!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 9 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 9 вересня 2011 :D да, это жестко) ну тогда предлогайте еще варианты... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 10 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2011 29 сентября, первый четверг, в который я смогу приехать... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 10 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 10 вересня 2011 а на выходных никак? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 11 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2011 По выходным пока ничего сказать не могу, но как всегда что-то нарисуется. И я так думаю, что не только у меня. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 13 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2011 Как же я давно здесь не был...) та я вижу что немногие присутствовали при моем отсутствии))) это радует) думал, встречу пропустил... я за 29! а вообще я за любую дату) только вы главное предупредите... а то редко буду тут... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 13 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2011 а вообще я за любую дату мне тоже большой роли не играет дата Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
trener Опубліковано: 20 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2011 Значит 29.09 в 19.00! Где? Активней, ребята!!! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 20 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2011 ну я думаю на пирс уже ехать смысла нет. холодно. вечером там с Днепра дуть будет , а морозить ж..пу я думаю никто не захочет. получается на Кышеню? или в центре где-то. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
EvoTech Опубліковано: 20 вересня 2011 Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2011 ну если в центре, то я предлагаю на Дружбе... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз