Fleetwood Опубліковано: 5 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 травня 2016 ХЗ , немає іскри. Не хоче заводитись. З Балончиком все перепробували ,і знімали з його тачки з/ч ,в ньоьго все працює в мене його запчастини не хочуть. Проте мої з/ч його машину заводять. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 5 травня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 5 травня 2016 то шо, коли зустрич и дэ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 5 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 5 травня 2016 У мене в гаражі , після вихідних Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 19 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 19 травня 2016 и тишина... и мертвые с косами стоят. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 19 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 19 травня 2016 Ну на коли там рішали? На 21-е? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 21 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 21 травня 2016 хто і з ким рішав? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 21 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 21 травня 2016 Вже не пам'ятаю. А які єсть придложенія? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 21 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 21 травня 2016 Я думав що ти вкурсі Виж по скайпу спілкуєтесь Понту щось пропонувати якщо всього ти та я? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 21 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 21 травня 2016 Мене не буде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 23 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2016 нікого не буде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 23 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 23 травня 2016 Як завжди) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 24 травня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 24 травня 2016 предлагаю провести встречу в субботу 28.05 после обеда. формат и место обсуждаются. можно у меня на гараже, или у кого-то, или где-то в городе, или предлагаем варианты. пишем кто сможет или не сможет подтянуться а дальше будем думать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 25 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 25 травня 2016 предлагаю провести встречу в субботу 28.05 после обеда. формат и место обсуждаются. можно у меня на гараже, или у кого-то, или где-то в городе, или предлагаем варианты. пишем кто сможет или не сможет подтянуться а дальше будем думать. Мене не буде. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 26 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 26 травня 2016 я буду п.с. активніше панове, активніше! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 28 травня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 28 травня 2016 встреча прошла отлично, пообщались, насмеялись, повечерялы и даже обсудили несколько важных вопросов. (фото кликабельны) подготовка к встрече, москвич помогает фотоссесия диалог на тему "хто нас..ре бильше вовк чи собака" ) до новых зустричей!! 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
PaulV Опубліковано: 29 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 29 травня 2016 Дякую за теплий прийом) Дружньо посиділи і посміялись P.S. діалог був трошки на другу тему, але ми всіх карт розкривати не будемо Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 30 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2016 Пиєднаюсь до вищесказаного. Все сподобалось дякую рганізаторам Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 30 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 30 травня 2016 Було файно) Дякую Лёха) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 31 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 31 травня 2016 ого класно у вас!) так хто більше? вовк чи собака?))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
PaulV Опубліковано: 2 червня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 2 червня 2016 ого класно у вас!) так хто більше? вовк чи собака?))) На всеукраїнкі розповім Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 19 вересня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 19 вересня 2016 може є бажаючі зустрітися 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 20 вересня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 20 вересня 2016 можно. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 21 вересня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2016 Які будуть прідложенія? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sanchos Опубліковано: 21 вересня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2016 И я б хотел приехать, но пока не получается( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 21 вересня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 21 вересня 2016 відповіді давайте відразу з прерложеніями хз давай речпорт чи десь на сімсоткі для разнообразія хоча можна і на соборній Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз