lex@ Опубліковано: 8 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 січня 2016 я вот тоже думал сегодня выехать москаликом угла подавать, но когда вышел на крыльцо подъезда то понял что это вообще хреновая идея. только час я выезжал из двора на девятке, москвичем я бы не выехал вообще. так что насчёт воскресенья я за, но москаль в гараже, а там снега по колено и не чищено а выезжать метров 200, так что выехать ним - анриал. так что смогу подтянуться но на 099. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 8 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 8 січня 2016 Спитайте у Паші секрет виїзда із гаражного кооператіва. Я б тоже виїхав, но нема коли сходить сніг откидать від ворот. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 8 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 січня 2016 ну если бы нужно было бы откидать только от ворот, то прблем бы небыло. а так мне по всему ряду нужно расчищать. ну а секрет выезда я думаю - цепи, только так. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 8 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 8 січня 2016 Цепі ето не наш метод. Немножко лопати, упорства і розгону і дєло в шляпі. У мене не тільки біля ворот сніг, я маю на увазі шоб ворота открить нада откопать їх а там трошки з розгону і пойдьот. П.с. Немножко кошмаров на ніч - батіна машина Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 8 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 8 січня 2016 разгона говоришь.. ну да, ну да.. 1 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 8 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 8 січня 2016 Хах, ну да особо не разгонишся. Ну на чем приедешь на том и будет. Где собираемся то хоть? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 9 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2016 см п.2988. Дороги расчищаются. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 9 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2016 см п.2988. Дороги расчищаются. То шо, їдемо в Чигирин?) Завтра? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 9 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 9 січня 2016 Давайте не отклоняться от тєми Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 10 січня 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2016 в связи с малой активностью желающих приехать на встречу думаю что проводить её не целесообразно, так что отменяется. вдвоем как-то не вариант съехаться, так что корчуем дальше в гаражах и разгребаем снежные замёты Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 10 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2016 ?. Я, Спрат, Санек41, уже четверо. Как насчет горок? Камеру в п/э мешок - лучшее средство передвижения. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 10 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2016 Горки це в ліс, а туда заїхать нереально. Можна привязать до машини і потягать десь по парковці Доречі єслі шо то Паша тоже буде Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 10 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2016 Щось я не зовсім зрозумів, целєсообразно чи не целєсообразно? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 10 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 10 січня 2016 Зустріч буде! Сьогодні, біля магазину "Лісовий" в Сосновкі. На 14:00-14:30. Хто буде відпишіться, або одзвоніться! 09семь69257ноль4 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 21 січня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 21 січня 2016 В цю суботу, біля магазину "Лісовий" на 12:45, відбудеться зустріч! Поки сніг є, їдемо на гірки) Запрошуються всі бажаючі! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 16 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2016 Черкаси рулять! хто може глянуть мені москвича? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 16 лютого 2016 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 16 лютого 2016 Могу попробовать. Где и когда? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 20 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 лютого 2016 хто може глянуть мені москвича? Присоединюсь. Тел в личке. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
BonjornoПопуас Опубліковано: 20 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 20 лютого 2016 Присоединюсь. Тел в личке. Спасибо, он 120 км. От Черкас, шяс незнаю, продан или нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 24 лютого 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 24 лютого 2016 Спасибо, он 120 км. От Черкас, шяс незнаю, продан или нет Де саме знаходиться? Дай повну информацію! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 23 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 23 квітня 2016 Прийшов час апнути тему... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 24 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2016 Прийшов час апнути тему... Твій на ходу? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 24 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 24 квітня 2016 Прийшов час апнути тему. Поддержу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 25 квітня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 25 квітня 2016 потрібен автоелектрик з виїздом до пацієнта 403. вислухаю всі пропозиції Зустріч пропоную запланувати після великодніх свят десь числа 14 ,21 травня Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 3 травня 2016 Скарга Поширити Опубліковано: 3 травня 2016 А что случилось с "пациентом"? Да если что и подъехать могу. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз