Санек2141 Опубліковано: 29 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 29 грудня 2014 Я за! какой из вариантов ? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 31 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2014 Вроде как по дороге. Я не против, но прийдется трамбоваться (скинуться). Далеко (дорого). Зато можно скооперироваться. Ездили ж на майские с киевлянами. Приятные воспоминания... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 31 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2014 Да. Было дело, где-то под киевом Будем трамбоваться и кооперироваться. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 31 грудня 2014 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2014 и будет это выглядить примерно так в один 2140 можно затрамбовать 31го чела. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 31 грудня 2014 Скарга Поширити Опубліковано: 31 грудня 2014 Юхууу) я сзади сяду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 6 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2015 И тишина... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 6 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2015 И тишина... Та да блин... поднимал тему в скайпе... тоже тишина. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 6 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2015 Я давно спрашивал на какое число, но все молчали.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
tommy412 Опубліковано: 6 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2015 Юхууу) я сзади сяду Ток баян не забудь Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 6 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2015 Я давно спрашивал на какое число, но все молчали.... Так на 4-е договаривались. Ток баян не забудь Так не влезет же Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 6 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 6 січня 2015 Я предложил на 4-е, но никто не отписался что согласен/не согласен, да и что бы договаривались на какое либо другое число я тоже не видел.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 7 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 7 січня 2015 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 16 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 16 січня 2015 Электросхема Москвич-2140 та шо хиба важко глянуть ? Не важко, питав може хто скине норм схемку, нада було срочно. Нашов потом книжку з цією схемкою і опісанієм ПРАВИЛЬНИМ, там не правильно трохи єслі не бачили)) Ну короч суть не в цьому, спасіба канєшно шо отозвались, проводку вже собрав) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
anatoly Опубліковано: 17 січня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 17 січня 2015 ...там не правильно трохи ... вибачаюсь ... виправив ... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 28 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 28 березня 2015 Встреч не было более трех мес. Как насчет собраться? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 29 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2015 Я за Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 29 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2015 Які будуть пропозиції? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lex@ Опубліковано: 29 березня 2015 Автор Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2015 я тоже какбэ непротив. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 29 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 29 березня 2015 и когда предлагаете?? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 30 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2015 Запропоную 11.04 на 15-00 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 30 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 30 березня 2015 Перед Великоднем? Думаєш хтось буде? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 31 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2015 ХЗ я просто запропонував ,так як всі мовчать. Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
lDrPciXl Опубліковано: 31 березня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 31 березня 2015 Подивився погоду, десь до десятого числа буде дощ, по дощу не дуже забавно гулять Як погода нормалізується можна зустрітись Я за Єслі салон закончу, може й на своєму чотирьохколісному приїду Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Саня28 Опубліковано: 5 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2015 Я думаю шо встречя состоитса не раньше чем 25.04 или 2.05 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Wrangler Опубліковано: 5 квітня 2015 Скарга Поширити Опубліковано: 5 квітня 2015 Как насчет 12.04? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз