Mal4ik Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 Та ладно, я вон тебя каждый день вижу. Тебе мало? ) та я с тобой и так попиздеть смогу, а вот с остальными.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 че вы ток в двоем попи*деть можете, а как же я? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 Может в субботу на Хрещатик-сити? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 11 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 11 вересня 2012 Может в субботу на Хрещатик-сити? на Хрещатик-сити людей полно и машин тоже Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 12 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2012 Может в субботу на Хрещатик-сити? Я не против! а на какое время? с Юриком дела порешаем, и думаю двоем приедем! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 12 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2012 думаю часов на 16 или 17 Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 12 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2012 Я не против! Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 12 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2012 не смогу быть, я на картошку...(( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 12 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2012 не смогу быть, я на картошку...(( Нормальные люди уже выбрали и забыли про неё Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 12 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2012 ну... я не оч нормальный)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Sprat Опубліковано: 12 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2012 ну... я не оч нормальный)) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 12 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2012 моя тоже ещё на огороде, только пусть родаки сами её копают Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 12 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 12 вересня 2012 Я не против! а на какое время? с Юриком дела порешаем, и думаю двоем приедем! Думаеш успеем дела порешать? Место встречи подерживаю ,а парковки нам хватит ,мы не такие "жырные" Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 13 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2012 так на 16 или на 17? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 13 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2012 я в субботу наверное не смогу.... все зависит от AlexCold.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 13 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 13 вересня 2012 я в субботу наверное не смогу.... все зависит от AlexCold.... На самом деле все зависит от того что скажет Дядя Вася в пятницу вечером...... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 14 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2012 В общем нас не будет.....( Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
VestNICK Опубліковано: 14 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2012 А...ть. А кто тогда будет? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
САША С Опубліковано: 14 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2012 наверно никого Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 14 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2012 я в субботу наверное не смогу.... все зависит от AlexCold.... Ахренеть, зачем тогда предлагал???? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Mal4ik Опубліковано: 14 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2012 Ахренеть, зачем тогда предлагал???? просто когда я предлагал, я не знал что планирует AlexCold... так что извините что зря потревожил.... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 14 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2012 В общем получилось все спонтанно. А то что получится я думаю вы скоро увидите... Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Fleetwood Опубліковано: 14 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2012 темните ребята.... может приоткроеш занавес? Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
AlexCold Опубліковано: 14 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 14 вересня 2012 ну естественно же нет Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Balon4ik Опубліковано: 15 вересня 2012 Скарга Поширити Опубліковано: 15 вересня 2012 хех, я догадываюсь))) Посилання на коментар Поділитись на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts
Створіть акаунт або увійдіть для коментування
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтесь для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз